The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[2]

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
個比喻錯得離譜
你幫negan做野換嚟嘅係佢唔會殺你 唔係保護你
黑社會收陀地下話,畀保護費換嚟嘅係佢唔會搞鳩你 唔係保護你
居然有傻仔吹奏negan
你好似唔記得左

首先係 弓佬 遇到一班電單車救世軍
當時電單車救世軍 話要射死軍佬, 跟住比弓佬 用火箭炮射爆佢地
係再之前1開季引大屍群果時Daryl abramham重有個女人唔記得係咪Sasa
遇到一班人用槍掃佢地
btw, negan講到自己咁重視人手, 又話humen is resources咁, 咁點解會殺哂女兒國所有男人包括細佬?
睇戲唔好駁啦
youtube d人估u煎整d bullets係emtpy的
因為果時佢地試過反抗negan唔成功,所以negan殺晒佢地d男人當小懲大戒
如果...如果係simon呢種人自把自為落去殺呢
個個都叫自己negan, 班女可能未必見過negan真人
如果個bb死埋rick會唔會崩潰痴線
好似farcry咁 原來反派大佬先係好人
俾保護費唔搞鳩你,咪保護緊你囉
空彈還空彈
但射中咗嘅話空彈就唔會傷到喇咩
有冇可能神父搞屎棍
d救世軍唔會咁豬掛,收到d子彈唔會試射下先?
但佢個樣勁嬲 似好憎主角team
可以有咩理由幫佢哋
完全唔明
牙rock套rampage,negan上身
仲有黑妹,, 要死埋先
比軍妹同daryl捉左期間仲要係咁語言上踩到佢地底泥
-行屍走肉The Walking Dead -的執行製作人Scott M. Gimple在訪談裡提到,第八季的季終(8x16),不僅是「全面開戰」的結束,也是全部八季的完結,所有人將與Negan和他的救世軍進行最後一次對決

係至好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞