The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[2]

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
接住morgan 獨行?
不過成套野最bug位都係講到每個clan 都好似獨立宇宙咁

即係明明negan 咁大個group

點可能遇唔到governor /最新果個肥女人新勢力
Daryl 又搞咩 雖然唔gur 都唔洗反目打兄弟掛
不過咁憎Negan 留番佢條命等佢生存睇住佢自己基業收皮唔係仲好?
都無話打rick

係唔信會同saviour 和平共存

私下備武器兵力者
次次埋到negan身都冇神神子彈
打頸都唔死
Governor個位置係咪有啲遠所以先遇唔到
肥女人嗰到我諗係直升機嗰個community
我估佢地應該喺第二到 然後定期出去搵下邊啲生還者係好嘅值得加入
可能一早就發現negan但唔想比佢地加入
仆你個街Eugene
我又炒車
都好既 大家一齊炒

正常chrome firefox safari都睇到啦(desktop既話, 禁果粒CC掣就開到字幕)
電話app好似唔得, 係冇得轉唔到字幕, 預設左係英文......
咁都唔死

咁都唔殺

之後又再loop過,又打過
呢套劇真係ON9到
有咩理由jesus都黑化
FEAR有字幕未?
有 人人出左
撐MAGGIE呀呢鋪 NEGAN咁都唔駛死
耶穌 聲都無出過就話佢黑化 傻撚咗啊?
好明顯maggie 叫佢入來講
作用就係 想證明耶穌個套無必要殺人 係要有底線 e.g negan要死
耶穌只係喺 Maggie 話要builld up stronger 到話 we will
點解你地可以睇成耶穌都黑化 ?
RICK真係自私到仆街
GLENN比NEGAN扑爆頭果陣仲同MAGGIE講he is our family
食屎啦 你死左個仔大撚哂呀
MAGGIE係想手刃殺夫仇人呀
就咁完就算啦好麻

尼根果下唔係太深都唔會死,之前先有新聞話老公窒,幫佢用刀開氣管
有LINK嗎?
下季好想再聽煩膠morgan : I have to I have to I have I have , I have to I have to I have I have, I have to I have to I have I have
割喉仲有得救?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞