The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[2]

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
耶穌 無叛變

maggie同佢講:「我要令呢到更強大」
耶穌 同意

跟住maggie再講:「我要證明rick係錯」
耶穌 已經呆左, 無出聲
下集又細胞分裂, 再打過
無限loop
fear the walking dead 第4季第1集有 the walking dead 呢1集既延續
今鋪eugene終於對得住mother dick
D仔唔使死 如果simon冇死就好
好想知maggie想點 應該唔會黑化到打自己友掛
有一集好大波
尼根唔死得係無錯
因為尼根係套劇入面係好撚重要既人黎
有無睇漫畫都要知道既係
尼根如果真係比RICK殺左
RICK真正番唔到轉頭
而家尼根一聽到RICK叫佢比面佢個仔 佢真係比面 而且真心信左RICK 佢個仔係岩
所以先有機會比RICK 偷襲到
所以RICK更加無理由殺尼根
即使maggie真係嬲到仆街
不過係估唔到個代價係電視劇係要卡爾既死換番黎
耶穌下半季啲戲份少到
係咪得罪左個on9導演
今集Rick喺樹下面講"my mercy prevails over my wrath"嗰度睇到有d眼濕濕
即係點? down黎睇先即刻

真係
有幾個主角都有係fear the walking dead呢集出現
morgan應該唔會係下一季the walking dead出現
埋尾咁似大結局
如果個邊唔重要就唔睇了
睇左FTWD第1-2季開頭就棄左
個節奏好奇怪
其實FEAR 係幾好睇
成家都係痴撚線
FEAR 既特色就係睇佢地一家人點撚樣痴線法
係, 有種好奇怪嘅感覺
-行屍走肉The Walking Dead-「從此過著幸福快樂」的第八季季終集已結束,但某個演員可沒閒著,據說還有一個角色將會在-行屍之懼Fear The Walking Dead-登場,有可能是Heath(Corey Hawkins)他在劇中已失蹤好一段時間(去演-24: Legacy),

也有可能是母劇中更熱門的角色,例如aryl (Norman Reedus)或Rick,甚至還有媒體測,Madison Clark (Kim Dickens)是Rick姊妹…會有這樣的安排其實很簡單,母劇第八季的收視率跌到全劇低點,大老闆會擔心-行屍之懼-被母劇帶賽,所以加點”特效藥”。

此外,Morgan (Lennie James)不會在母劇第九季缺席,雖然他一直想一個人靜一靜,他在第九季仍有戲份,不會消失太久。

on99
老母好撚癲
真心而家fear the walking dead仲好睇過the waling dead少少
不過第1集已經比morgan破壞左
2套一齊收皮 好野
I have to I have to I have to
補充返the walking dead個世界嘅資訊係唔錯嘅,
講返疫症嘅爆發同埋政府嘅反應,仲有victor同太空人對話果陣都暗示咗行屍個世界變成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞