The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[2]

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
肯定係女兒國黎個反殺救全家啦
好似上季咁

d仔到呢步真係唔死都冇用 佢返黎咁耐完全冇諗過條女返黎爆料? 要殺negan都大把機會 真係on99 連simon都賣鳩埋
佢賣Simon 原因
因為Simon 條友癲
但D真係 RIP
其實同simon合作殺左negan先仲好

橫掂simon冇negan咁醒, 遲D再同rick聯手殺simon搞掂
睇得出negan同simon一開始打到依家應該係最熟 朋友都想佢死,又被逼要殺死自己朋友
尼根都比好多機會佢
軍妹
今集 尼根 叫simon下跪果陣都講左:「一開始, 你係一個見人就殺既痴線佬, 所以我要睇實你」之類既說話

即係 尼根 其實內心都唔滿意simon
D仔 rip
以為d 仔成功劇透比rick 聽
下集收negan皮再bbq大結局
睇嚟我真係好想TWD快d完
D仔返去根本可以第一時間報假案屈條女先係25
再派人出去殺條女
佢都唔知條女無死
仲返左佢
做戲咁做 點都殺左negan先啦

simon明顯無negan智謀咁高

換轉simon揸旗 就算條25女番黎 都會信d唔信25女

算 認真左
thx a lot
開始覺得 negan 先係主角
開始覺得呢套劇係靠軍妹對波吸收視 ...

BTW 用手指插喉嚨嘔果下真係估佢唔到...搞到軍妹濕晒!
一齊發泄下都可以既 劇情真係亂黎
有一幕差d以為simon想錫啊d仔
上年仲相信Eugene 身在曹營心在漢 而炒車
呢d 仆街快撚d死
佢賣Simon 原因
因為Simon 條友癲
但D真係 RIP
其實同simon合作殺左negan先仲好

橫掂simon冇negan咁醒, 遲D再同rick聯手殺simon搞掂
睇得出negan同simon一開始打到依家應該係最熟 朋友都想佢死,又被逼要殺死自己朋友
今集 尼根 叫simon下跪果陣都講左:「一開始, 你係一個見人就殺既痴線佬, 所以我要睇實你」之類既說話

即係 尼根 其實內心都唔滿意simon

但negan為人重材 simon亦係有料 先做到佢right hand man 所以明知simon係癲 negan都會就咁算 因為畢竟佢兩個好早就識 同埋negan亦控制得佢住 但今次simon比佢原諒之後仲想奪權殺佢 實在太過份 罪無可恕 所以唯有殺咗佢 btw 紀鐘意simon 呢個角色 死左有d傷心
trevor咁就死左
成日覺得D有後著
真心想知 點贏
希望比驚喜啦
我諗U煎真係關鍵
我都同上面一樣估佢係子彈做手腳
就係咁先有D驚喜
如果話靠女兒國幫手就嬴左
咁就證明左套劇已經完完全全變成同TVB劇一樣既垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞