The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[2]

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
睇到摩根沖出黎見RICK
之後RICK 睇到摩根又煩膠上身 之後you know me 果到好好笑

成集都 have to have to be have to
Shane行得太前
Shane未死既話一定好睇好多
跳住睇,有冇講邊個幫 尼根渣車
唔知 最後邊個上左尼根車
係咪carl死真係可以感化到咁多位巴打
negan team就係十惡不赦,就算無order都會因為私慾而殺人(simon)
就算係仲留係hilltop果班都要有防範(Dwight)
見有位走就著草,轉過頭比rick講兩句又轉軚既牆頭草留低都好危險
一陣見到negan team又話係幫negan捉rick
殺都係無可厚非
垃圾婆?
點會仲係垃圾婆啊
nick 仲衰過Negan
起馬唔會反口先
明明最後幾個可以收為己用hilltop 死咁多人換番d人番黎打好過 相比起Negan 比較識治亂世用重典 又識重用人材
萬一 救世軍攻打山頂鎮, 佢地又突然變節, 捉番主角班人點算??
垃圾婆間房會唔會太靚
我完全唔覺RICK殺死哂佢地有咩錯
講就好聽 返去hilltop一齊生活
只要行錯一步會累死哂hilltop既人
morgan真係好撚煩
morgan唯一做既好事
抆住條友唔比佢走
直昇機似係定時會黎一次
睇黎仲有排見垃圾婆
垃圾婆個新髮型好睇好多
其實唔拉住佢, 佢都無得走
直升機個community會唔會就係之前比物資maggie哥班人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞