[做人做狗]二級衛生督察

1001 回覆
16 Like 74 Dislike
同意呀師兄
無邊幾個唔想走

利申:現職
但呢個位2年請一次,流失率唔大掛
比起其他部門好大
好撚大
年年都好撚多人轉部門, 或者辭職

冇事 部門衰 食曬其他部門的屎 又辛苦。。係頭果浸升得快。
image又差。工作量又大。

但為左錢 連登仔實狗沖
緊係狗沖 無父母幹 雖然辛苦都會照呻 但起碼岀住糧黎呻 香港地仲有舒服工咩
邊間?
屌你,想入ACO HEA住等放工多
中大
掛羊頭既nutrition 實際上係biochem主導
勁伏
呢個位其實係咪散仔嚟?
咪撚做啦 話2年1水 而家入去冇好位做架喇
呢個位其實係咪散仔嚟?

pt 14 starting的散仔。。都幾散
選pure sci逃生門之一

hi同我呢個post 起薪一樣。。
但aco跳到14時 hi已經升左shi了
對於大學生 aco做成世真係不了
你係咩POST 想入
選pure sci逃生門之一

hi同我呢個post 起薪一樣。。
但aco跳到14時 hi已經升左shi了
對於大學生 aco做成世真係不了
你係咩POST 想入

jre 其中一個 好忙。
呢個位其實係咪散仔嚟?
呢個位係officer rank
不過好多post都冇下屬, 係食物鏈最低層
其實同老散冇分別

。3年零後一個月5皮收到想點
要四年半。。
呢個位其實係咪散仔嚟?
呢個位係officer rank
不過好多post都冇下屬, 係食物鏈最低層
其實同老散冇分別

。3年零後一個月5皮收到想點
要四年半。。

我大佬之前都係讀個course 2年到再加1年service就升1 wor 宜家改左?
幾耐之前 總之宜家由入職計要四年半
Agree,4年半,但extra半年會出返HI1糧,pt 25
一份好辛苦的工 四年係好長的 同埋唔係四年就完。。。

有同期一個月辭職又有訓練緊辭

吹水天打雷劈
但三年後唔係已經冇人炒到你咩?巴打介唔介意講多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞