[做人做狗]二級衛生督察

1001 回覆
16 Like 74 Dislike
點解上年有offer唔要, 今年又再考過??

想問現職既人,呢份工係咪真係好辛苦,壓力好大?

大同做緊 屋企人做過。
其實睇區 ssp mk kt 果d咪難做。
北區 黃大仙 沙田 咪易

女仔都多 大佬女朋友都係其中一個

大同做緊 屋企人做過。

做緊個油section。 一半時間係訓/hea/同阿哥打機 。。
係咪年年都請人?

大同做緊 屋企人做過。

做緊個油section。 一半時間係訓/hea/同阿哥打機 。。
係咪年年都請人?

算係 編制上少左好多人。。年年請 年年都有人走(lands epd discipline jre officer) 有幾多個真係當呢份工係永久職業 跳板黎的
即係呢份工做一世制唔過?

係咪年年都請人?

算係 編制上少左好多人。。年年請 年年都有人走(lands epd discipline jre officer) 有幾多個真係當呢份工係永久職業 跳板黎的

人工絕對可以一世 但高層西 有section好油 有section做到死 有能力的一早跳走
但捱夠3年轉perm 唔係冇人郁到你咩?政府好難抄人。
一定冇,頂多會interview 問你點解,你答得好咪照請
想問eo 用英文會問咩問題?中文個啲都可以臨場發揮但英文想準備好啲
Officer黎講HI算唔算最惡做?
會唔會用普通話問問題架?
黎緊有個HI I轉做司法書記
惡唔惡做你諗下
想問呢的指定science asso degree/ bachelor既工得個relevant master 報唔報得
Eg bba +mph
雖然好似冇成功例子

得 meet到最低要求
不過入唔入到就另一回事

係咪年年都請人?

人工絕對可以一世 但高層西 有section好油 有section做到死 有能力的一早跳走
Officer黎講HI算唔算最惡做?
黎緊有個HI I轉做司法書記
惡唔惡做你諗下

之前仲有個hi ii revert返去低人工d嘅epi
其實年年請咁多人,多唔多人reject offer/好快resign?
HI 算多
唔係點會年年請人
升一級HI 1都不難?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞