[做人做狗]二級衛生督察

1001 回覆
16 Like 74 Dislike
岩岩收到叫body check!!!
收call既巴打可唔可以講下幾號in
我5月18
通常幾多日打哂電話?

3。4日
再repeat 加埋人工入職 ~29k 4年50k
max 8年60k+
非神科唔使諗 即接offer。
唔鐘意做入黎再跳走(年中大把人當跳板去discipline officer..jre officer. prof grade)真正進可攻退可守
我5月18
唉今次PK了,早你幾日都冇

跟排名 唔係跟日子。 。下星期仲有希望
我5月18
唉今次PK了,早你幾日都冇

跟排名 唔係跟日子。 。下星期仲有希望
即係跟成績?

高分行先
希望5半前收到
好想改變命運
好想改變命運

脫貧逃生門
下水就關架啦 請的人少一半有多。。
offer神
幾時body check?
offer神啊
等咗大半年,in完都感覺OK
到而家見住一個一個收到offer自己仲係乜都冇嘅感覺真係

冇咁快架 第一批一定係比暗盤/高學歷/outstanding
等咗大半年,in完都感覺OK
到而家見住一個一個收到offer自己仲係乜都冇嘅感覺真係

冇咁快架 第一批一定係比暗盤/高學歷/outstanding
巴打而家做緊高層?

前hi 宜家同前老闆同事 仲有聯絡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞