[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
[多圖軍艦島] 福岡博多熊本長崎4日
https://lihkg.com/thread/538883/page/1?ref=ios
黎緊會去五日孝子團

Day 1 1200到 博多/天神
Day 2 由布院
Day 3 門司港 小倉
Day 4 大宰府 柳川
Day 5 博多/天神 1830 走

四晚都住天神
咁樣安排有冇問題?
而家頭尾兩日未諗到點plan
應該都係行下街食下野
但想諗下點樣可以順住行可以舒服啲
因為唔想帶住兩老行咁多冤枉路
頭尾2日留返天神shopping.
由布院打算即日來回?住一晚由布院溫泉正好多喎
點解你唔開個po
我個無人睇
今朝福岡同熊本都落雪
原來啲雪似棉花糖
啲風吹埋黎凍到hihi
2月22左右會唔會好凍
因為好早已經book 哂酒店係天神
果日我訂左巴士,會係由布院逗留六個鐘
我遲你一日去
我未買機票 聽早買
如果你係坐巴士去由布院就冇乜問題,JR就博多好啲
去福岡有無巴打住民宿?感覺點樣?
驚唔安全?
咁照睇你行程無問題
全部都順路
最尾一日如果天神已經得無咩地方行。後備plan 有
1)兩老 鍾意風景 可以近近地去大濠公園 (真係只係一個好舒服既公園)
2)去outlet
不過天神行下食下買下 好快又一日
我想問阿蘇火山有冇封左或者唔準行近過1km
我google 都係得2017資料
一蘭夠唔夠飽?
其實真係去黎都哂氣
完全冇野睇
草千里爛地一塊 馬場d草仲靚
想問其實熊本市鹿兒島市同宮崎市係咪到而家都無落雪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞