[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike

如果買回數券又可唔可以預約?
圖?
有兩晚一支公住中洲
睇左台灣論壇講 有隻叫web回數券
可以係web買同預約位
博多由布線好爆 一定要一早預約先有位
呢個真
今日去
博多直接去由布院改左路 變左5個鐘 而家無人坐啦 又想搭jr既話 應該搭去大分再轉車 不過都係大把位
去咩地方 等我又抄下先
4月去,有冇巴絲指點下當地交通(巴士鐵路) ?啲travel pass 喺香港買定當地買方便?

行程方面會住博多,會去豪斯登堡,由布院
1天神
博多運河城
中川屋台

上下通商店街

3長崎

原爆館
軍艦島
回數券係講緊高速巴士啊
就係因為由布之森改左路
所以一定要預約巴士 巴士先有位
由布院之森唔係3個鐘咩
原本星期日出發,可惜突然揾到新工要即刻番工,唯有放棄個trip ,唔見左千八蚊機票
Owl family cafe玩貓頭鷹, 同女去實鍾意
下個禮拜五出發
上星期自駕遊,九州人真係好nice
今次都算係豪遊 $15000左右玩左6日
去左福岡,門司港,由布院,九重夢吊橋,睇有田燒,嬉野,唐津
跟咗你方法做,收到封確認email。

是否代表已經成功預約? 佢叫你決濟嘅選項可以唔洗理? 到時印封確認email出嚟,連同sunq pass比巴士櫃檯,佢地就會比車飛你?

sorry 第一次用真係唔識。
幾多人?

有email即係預約成功
唔洗決濟
sunq pass=其中一種俾錢方法
所以你下一步就係等去日本
去到日本-早少少去福岡巴士公司櫃檯俾email+sunq pass 職員
佢就會俾預約席券你。
你上車俾 sunq pass+預約席券司機就ok

我自己就一落機就係福岡機場巴士公司櫃檯面搞哂sunq pass同用email換“預約席券”
之後博多訓一晚,第二日先坐巴士出發去由布。當日我早d去巴士站等車,上車時巴士司機會對sunq pass+預約席券。就成功出發

你預早d去巴士櫃檯換飛就得
等新工可以放假時去返
多謝巴打指點
天神博多個帶

有冇邊間拉麵可以一食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞