[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
博多一双,博多駅築紫口行八分鐘
5粒鐘
如果都係想買jr pass唔另外俾錢坐巴士既話,就坐Sonic號去大分轉吧,加埋三個鐘鬆啲,同巴士塞車既時間唔差好遠既
有冇食過極味屋既巴打可以話我知除左牛之外佢有冇其他肉食

老母唔食牛
見工個陣有得填幾時先返工嫁
以前係,上年打風沖斷左條橋要繞路走
講真由布院真喺必去
金鱗湖嘅景色真喺靚到無倫
我去嗰日咁啱落雪
加上本身冬天嘅霧氣

另外我認為搭jr去大分轉車可能仲好過搭直通巴士
事關從由布站去由布院站個景都好治癒
買左jr pass無理由唔坐
不過咁就無咗半日
無記錯好似仲有豬 有個係牛加豬 唔記得有無得就咁叫豬
岩 所以我直情skip左由布院算啦
下次再去囉
上網睇過下 想去豪斯登堡應該點攪
住就住福岡 但有一日點都要即日來回豪斯登堡
上網睇過巴士好似勁少 機場開出
睇電車既好似又坐到仆街 2個半鐘一程走唔甩
有無去過既巴打知唔知仲有無其他平平地既交通方法

我覺得ok ar
酒店book左未?未book你咪住一晚豪斯登堡附近
One month notice 都照等啦,無人叫你填即刻返工
三月去鹿兒島落機 > 熊本 > 博多 7日 有乜好推薦 見上邊話熊本唔好玩
book哂係大橋個邊
琴晚望過下豪斯登堡附近d酒店/bnb
一係就山卡啦無電車係附近
一係就貴到仆街
睇你鍾唔鍾意隻熊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞