[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
三月去鹿兒島落機 > 熊本 > 博多 7日 有乜好推薦 見上邊話熊本唔好玩
睇你鍾唔鍾意隻熊
男人老狗一條毒撚撲落隻熊度上磨下磨

三條JJ 去 每日地方住兩日咁
阿蘇火山係咪仲未開番
好掛住九州呀屌你老母!!!!!!!

Lm

Lm
又係我個個阿伯

五毛狗學咩人同人討論日本有咩好玩呀
死返支那啦
有沒人知點樣係別府坐巴士返去博多/天神
上網見到有架巴士可以,但我搜尋係鐵輪口上車但搵唔到車,佢唔停呢個站?
定係一定要係別府北濱果個站搭?
中洲無料所 係入去簡女屌?
阿蘇火山係咪仲未開番

未開返 我1月頭去係搭巴士嘅 要出發前一兩日上網book
會去熊本嘅好推薦去阿蘇 冬天去仲有雪睇添
福岡4-8度
熊本城去得?
嬰花馬場點去
別府返博多高速巴士係經鐵輪 就係北濱果部 記得預約位
ASIAMILES 換到去福岡機票

但發覺星期六全福岡既酒店都FULL晒...(五六千元先有間三星....)

無奈 reject...再排過....
啱啱去完長崎博多返嚟 啲韓國人多到周圍都係
BTW想問由布院之森幾時行返正常路線 仲未去熊本
Airbnb?
最平都要千六....

仲要係負評多

唔太值,寧願洗去溫泉酒店都唔住19酒店
都唔知幾時先整返好,又無香港整得咁快
熊本城冧左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞