[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (3)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
咁轉去長崎算 無謂浪費一日
我都係諗住原爆加稻佐山
最大路 因為同屋企人行
廢事趕頭趕命
巴打係咪買jr pass?
因為我之後就去由布院
係咪應該買3日北九州pass?
巴打去左系島定BAYSIDE 食燒蠔?
阿蘇火山自駕最近可以去到邊
三月中九州大概咩溫度
唔該哂
[多圖軍艦島] 福岡博多熊本長崎4日
https://lihkg.com/thread/538883/page/7?ref=ios
參考下
由布院附近公路呢幾日有無積雪?
返左黎香港啦
天神好多野行 行唔晒 唔捨得走
再去啦
最後一日最後去左邊? 天神shopping?
係呀 無去outlet
近近地天神算啦 都好多野行
Outlet 無野行
三月中 黑川 阿蘇 九重仲會唔會有雪?
自駕洗唔洗租定雪胎
都係大約一個月前book
鹿兒島去博多番 7 日 已book 鹿兒島酒店 同博多酒店 但唔知中間果兩晚去邊去 熊本 ? 宮崎 ? 我見好多交通要上網book 定 係咪一定要 因為三月去仲未plan 行程 求推薦

別府去由布既山路途中
有無租雪胎?市內會唔會多車難揸?

無雪軚啊,我地無預計過,最新既相
小弟3月第一次去福岡8日

Day 1. 下午機飛福岡—>宿博多
Day 2. 博多-->小倉、下關-->宿由布院
Day 3. 由布院-->宿別府
Day 4. 別府地獄八湯-->宿長崎
Day 5. 長崎 (軍艦島、長崎週邊) --> 宿佐世保
Day 6. 佐世保 (Biopark) --> Mariona outlet (Day 6-7 宿博多)
Day 7. 太宰府 —>天神 shopping
Day 8. 天神,博多週邊 —> 下午機番香港

Day 4 要搭成4個鐘JR 係咪太chur ?
定番一番博多 第二朝再出發去長崎好?求教 謝謝
HKEXPRESS $1126 唔包行李,香港來回福岡買唔買得過
都無咩好驚既
有冇人最近去過阿蘇火山,我仲係好想去 ,但怕入唔到,我二月中去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞