破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
智3三月八出BD
https://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse/posts/2099271383422756
Emily VanCamp (Sharon Carter/Agent 13)has not heard back from Marvel Studios in regards to reprising her role in another MCU film. However, she says Marvel can call her any time!
智3三月八出BD

咁耐?唔係不嬲隔三個月到?
以為二月頭出
今年係老迪屠殺年,評價好唔好唔知,但票房好難唔高
Marvel出三年,有一套仲要係avg3
Star wars出solo外傳
Pixar 出等左十幾年的超人特攻隊2
依三大部門邊有得輸

就算係自家等動畫同真人都有無敵破壞王二同隔左50年的保姆

應該仲勁過今年
Incredibles
話時話,大家諗下如果自己師父兼舅父突然想殺自己

自己的反應唔係同佢死撚過打死把就或者走咁遠就咁遠之後先搵方法報仇

而係第一時間殺撚晒佢d徒弟,成件事會唔會好中二病
佢本身已經有比snoke影緊啦
唔係依個問題,係個一刻發現佢想隊你,但你唔係同佢死過或走
而係殺晒佢d徒弟出氣
就好似有個同學蝦你但你唔夠佢打所以唔正面反而係整爛佢d書包
話時話,大家諗下如果自己師父兼舅父突然想殺自己

自己的反應唔係同佢死撚過打死把就或者走咁遠就咁遠之後先搵方法報仇

而係第一時間殺撚晒佢d徒弟,成件事會唔會好中二病
佢本身已經有比snoke影緊啦
唔係依個問題,係個一刻發現佢想隊你,但你唔係同佢死過或走
而係殺晒佢d徒弟出氣
就好似有個同學蝦你但你唔夠佢打所以唔正面反而係整爛佢d書包

可能其他徒弟阻止佢走呢

其實係Younglings事件2.0,致敬嘅野我地識條鐵咩
到而家都未解釋得晒點解snoke會引到ben入dark side
如果係咁的話,即係要luke己經通知晒人想隊佢
唔係好地地地震後你見到師兄或師弟走你無理由會阻止佢走隊佢架
比父愛佢
係不嬲三個月呀 我都以為會早啲
唔知係咪特登將喵同智3 bd擺近啲 用黎hype iw
班younglings知唔知原來師父想殺師兄先
分分鐘luke只係同佢地講師兄作反要隊佢
成班俾luke導鳩左 仲死左大半
但冇死嗰啲又咁快俾ben導左入dark side收o靚做KOR
又唔似
因為個時luke仲猶豫,同埋如果同得班徒弟講
不如一齊去隊佢啦好過一個人隊
如果怕班徒弟廢帶黎累事應該一早叫晒佢地去安全地方啦
ben仔成長過程冇家人關愛
內心空虛寂寞覺得凍...
呢個時候有個又神秘又勁既叔叔出現話可以教佢關愛佢......
加埋舅父想metoo佢
仲唔即刻向呢個叔叔投懷送抱咩
但最後都係殺左呢個叔叔
可能班徒弟真係乜都唔知
淨係見到半夜ben攻擊luke嗰下以為佢造反
即刻衝出黎保護師父 然後就開拖
咁多唔合理既位
唔好FF 呢D純幻想野啦
但電影畫面係ben同luke格左一下就地震
Luke出返黎己經唔見左Ben
所以班徒弟唔似會見到佢地二個打
同埋luke明知ben咁危險都唔先叫晒班徒弟走晒
真係廢到極
繼承左叔叔個位
關愛rey 導佢入dark side
點知失敗
即為女女唔要叔叔
咪就係佢地淨係見到地震嗰下
以為ben造反想殺luke 即刻衝出黎開拖
到luke醒返嗰下已經打完
ben仲光速收𡃁
唔預先通知佢地走 可能係佢冇諗過自己會失控動殺機 搞到ben咁大反應掛

算啦 呢part深究都無謂
總之阿unwise就係要寫到luke係罪人係廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞