破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
gordon同jjj交換人做呢個諗法我中意
我記得呢下
咁佢發明 crossguard唔係淨係吉力架咋嘛
阿咸美個look好有八爪 feel I like it
lucas自從前傳被order66就收山 match
jj諗住同rian搞好7-9
點知rian唔肯 係都要破舊立新
而家仲做埋disney order新大佬
呢條友唔好撚比佢接近 mcu
一陣拍cap4 拍到cap亂鳩殺人又淆底

佢自己都like左條tweet
marvel快啲做野 收埋佢入黎
sw玩鳩你唔緊要 marvel歡迎你
反正大家都是老迪
屌奶星還我the clone war
所以咪話佢連人地屌緊佢乜都唔知
話知你成套戲所有設定都有根據
問題係你拍出黎柒吖嘛
迷地精蟲係好破壞觀感 但學你話齋唔影響劇情
佢老味又superleia又廢老luke又憑空buff rey
而家風頭火勢就收下把口啦 仲出黎還拖
呢條友唔好撚比佢接近 mcu
一陣拍cap4 拍到cap亂鳩殺人又淆底

人地掛住玩10-12
唔得閒理你mcu架喇
sw班演員就無任歡迎過黎mcu
正呀
火力克同山姐流出冇人理
快啲瘋狂討論啦
a new hope inflation adjusted 去到domestic 第2

TFA 11, EP1 18, TLJ 46

obi做x教授好撚正
Krennic做咩好?
好似confirm左做cap marvel villain了
又係果d中出即飛壞人
The Empire Strikes Back 13

Return of the Jedi 16

屌 ep1有18先痴線
又係餓得太耐先會咁高
所以我之前咪話計返通賬其實唔高,連ep1都不如
係唔知高唔高過2,3
Ep7出得10秒我又覺得ok
一黎佢應該好屈,出咁多唔太好,二黎ep7就係尋找luke的故事

但我以為luke係個星球的原因係個度先有方法殺大佬,如可能講到對方可以好似eu皇帝咁死左就靈魂轉去另一後備身體,所以之前殺過都無用,仲愈復活愈強

所以luke要係個度煉丹,如個度有唔知咩材料,需要我咁的大師日日放原力黎培養可能77 49日先成功練成,可能係一粒新水晶將佢變成新光劍就可以連對方的靈魂都殺死,所以我唔可以離開

宜家講到係佢根本唔想打,屌
7個crawl講到宇宙冇左luke唔得咁
結果出得10秒已經俾人屌
今集終於肯出 但又寫到佢變廢老
個角色真係俾佢玩撚死
Ep7出得10秒我又覺得ok
一黎佢應該好屈,出咁多唔太好,二黎ep7就係尋找luke的故事

但我以為luke係個星球的原因係個度先有方法殺大佬,如可能講到對方可以好似eu皇帝咁死左就靈魂轉去另一後備身體,所以之前殺過都無用,仲愈復活愈強

所以luke要係個度煉丹,如個度有唔知咩材料,需要我咁的大師日日放原力黎培養可能77 49日先成功練成,可能係一粒新水晶將佢變成新光劍就可以連對方的靈魂都殺死,所以我唔可以離開

宜家講到係佢根本唔想打,屌

唔好ff咁多 就算俾返lucas都未必會咁拍
但我認同你個方向 收山係為左修煉打大佬都合理

即係咁 佢7出得少都算 8解釋合理咪得囉
但屌你老母原來佢收山係為左做廢老等死
到頭來佢呢兩集為宇宙到底做過d乜
snoke做乜要咁驚佢啫
ep7 同8 就肯撚定夾唔通
ep7 嘅尾吊癮等觀眾期待下集嘅表現
點知 Luke下集嘅表現就係冇表現 trilogy中間果套係最難拍
因為要承接上集鋪墊又要有個 完滿ending carry去ep9
呀智者 Rian就寫死哂幾條線
仲FF會有luke打snoke
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞