破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
有一秒的鏡頭係zack哥的話,就唔可以話同佢無關啦
仲有前期野呢,劇本唔通導演唔洗理,就算真係無,分鏡呢,依d野係導演畫架
只有仲有一個鏡頭係跟zack的分鏡,咁就同zack有關啦

無證無據講到同zack一定無關,一定係joss
小圈子m撚們 新年快樂
TLJ票房已過10億
COCO都過5億
離喵又近多日
之前覺得18年好難等
離喵又近多日
之前覺得18年好難等

今年同出年都三套真係好爽

Btw時間呢家野
諗諗下個post係咪aou個排開?
咁計落係咪就三年

時間真係過得好快
未上aou就有 應該大概2月到?
Dc9話劇本唔關zack事,作為導演有無可應完全唔理劇本咁緊要的野呀,話明一劇之本,成套戲的靈魂作為制作團隊最大個個會無權無責任理
http://comicbook.com/starwars/2018/01/01/star-wars-the-last-jedi-reys-parents-still-open/

'Star Wars: The Last Jedi' Director Says Truth About Rey's Parents Is Still Open

“Anything’s still open, and I’m not writing the next film," Johnson said. "[J.J. Abrams and Chris Terrio] are doing it."

嘩呢條友
真係諗住鳩寫完拋返個波俾jj算數
RIAN JOHNSON THE UNWISE
10-12 真係要比呢條友負責??
唔撚係呀……
2018 Happy New Year
瘋狂plot twist+下集再講
杜絕fan theories最佳方法
新三部曲每套都唔連戲
撚死你班觀眾呀
小圈子新年快樂
http://comicbook.com/starwars/2018/01/01/star-wars-the-last-jedi-reys-parents-still-open/

'Star Wars: The Last Jedi' Director Says Truth About Rey's Parents Is Still Open

“Anything’s still open, and I’m not writing the next film," Johnson said. "[J.J. Abrams and Chris Terrio] are doing it."

嘩呢條友
真係諗住鳩寫完拋返個波俾jj算數
RIAN JOHNSON THE UNWISE
10-12 真係要比呢條友負責??
唔撚係呀……
瘋狂plot twist+下集再講
杜絕fan theories最佳方法
新三部曲每套都唔連戲
撚死你班觀眾呀

佢唔係正傳我大不了唔睇
唔好等老迪以為打sw個名fans就一定死狗咁埋單
雖然黎緊ep9都係焗住入場
離喵又近多日
之前覺得18年好難等

今年同出年都三套真係好爽

Btw時間呢家野
諗諗下個post係咪aou個排開?
咁計落係咪就三年

時間真係過得好快
未上aou就有 應該大概2月到?

三週年係咪又會有好似之前嗰d慶祝活動
其實決定左俾佢拍唔關skywalker事既10-12
咁就咪俾佢掂8啦
而家搞到7-9唔係三部曲咁算點
早兩年都係玩下au咋
冇乜新au靈感 到時專心hype喵啦
unwise: 急不及待好想玩玩了
老迪既然咁放心俾佢自由發揮
新三部曲一於掛sw頭賣狗肉
其實sw9同jl係同一條友做編劇都唔知會點
其實sw9同jl係同一條友做編劇都唔知會點

駁返snoke條屍

有眼利鬼佬係aou智個vision搵到d野
很強既磨擦力
咩人黎

咁依幾個又咩人

有d似佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞