破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
唔撚係掛呢個人
佢地係屌d支那人以貌取人 演員唔靚就唔入場
咁sw一向都唔係用荷里活一線cast做賣點
本身支那又冇乜sw撚 仆直都唔奇
佢都痴撚線
不過用佢就好笑
痴線白粉婆+被世人唾棄既導演
好擔心班dc狗 又要關愛佢地
殘體注意

weibo班sw fans笑緊支那老迪啲sw票房圖
出得兩張就玩撚完
笑都唔係笑老迪啦

第一集a new hope 上強國先岩岩完左on79 文化大革命咋

邊個先係罪魁禍首攪到冇左十年呀
JL無出zack版cut
Dc狗無機會課金
外國D 睇Star Wars大果班廢中真係好撚恐怖
只要有star wars個名都會狗衝又要瘋狂幫TLJ護航
家陣票房唔好又賴人
同DC狗一樣
你套戲唔好睇咪睇星, 咪睇畫面囉
你又要比咁少戲份 Rey bb

同Poe
Rose戲份夠晒多
如果調轉一開波死的係佢,多戲係家姐立即加返30分

如果最後真係luke以一敵百好似東方不敗咁表演拆機中會一定加返50分

明明可以好簡單變到好睇,係要咁搞
破舊立新呀 比你地估到我就唔係食神啦
點估撚到你咁重口味搵件豬排呀大哥
前面唔理佢點廢老
佢最尾真係現身再力戰死/自殺變英靈/感化Ben都可以 redeem到個角色
佢偏偏揀左最鳩條橋開投影機
屌你老母佢死之前都未見識到佢真實力呀陰公
破舊立新又學人拍 han solo
破舊立新又學人拍 han solo

等睇HAN SOLO 唔收得
不過屌嬲 而家咁都有12億 好唔gur
Rey都夠晒靚啦
今集表達skywalker原力勁既場口都好痴線
superleia 投影機luke
阿unwise處理luke條線好明顯係要同obi唔同
特登寫到佢係obi相反 做廢老
掛住star wars正傳的名黎講唔算高啦
掛sw個名出黎拍到屎咁都大把人入場
等睇套濕鳩solo俾iw同dp2殺到渣都冇
計返個通賬,佢係本土票房好似只高過2同3姐
明明點睇阿ben都係被人串完先發牌氣打爛個面具決定唔cosplay
D人都可以吹到佢成長左終於唔學阿公,走出自己

屌,我明明點睇都係小朋友發牌氣,原來佢對阿公的崇拜係被人串幾句就無左回事

根本kylo ren係一件冇咩個性同決心既人

好似好多野都係即興咁....情緒又易波動...反覆無常又冇咩目的

好似一個小朋友多D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞