破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
死啦我覺得Last Jedi ok
同 Rey同 Luke互動根本多鳩魚
走去叫Luke教導點知要 Rey點醒番佢轉頭,師徒關係接近 Zero, 咁樣第三集 Luke對 Rey同個故事冇哂 impact 啦 Luke Skywalker, the most POWERFUL jedi正傳主角淪為著草用嘅替身木頭
去到個島兩日都唔知有冇呀
姐係成個ep7 係冇意義
冇架喇
無唔緊要,咪話luke整完粒水晶後,趕時間為左救人,係體力下降後先出影分身救佢地,睇清楚係影分身唔係幻象,唔同,個影分身打到無力之後消失,luke就死前call rey叫佢黎拎粒水晶話交俾你啦
仲有snoke當然唔好死,宜家搵阿ben仔做大佬,以佢的iq同eq做大佬邊有壓迫感架
Luke教rey剩係上Theory堂
用快鏡形式,交代luke係咁train rey,唔同鏡頭快速播,之後show字話幾個月後咪好好多囉
又BIN TLJ

feel到有排BIN
fans 會屌得勁啲
其他唔講 其實我幾鍾意luke天外飛仙
Bin到阿喵上前
十足 D補習天王教得一兩堂跟住叫人睇 Notes
跟住 Rey無師自通唔聽書就自己立 Notes走
聽完luke幾句又識得lift the rocks
我 feel到佢地驚人話抄Ep5
反正佢都無料架啦寫個咁閪的劇本
寫唔到我寧願你抄
依下我覺得佢d士兵都頂唔順依個大佬
佢地心諗:仆街喇佢做大佬

我係班士兵故係搵機會過檔啦,搵個智障做大佬
乜7都無教過
Yoda都有講下金句教下patience同練force
Luke直頭係jedi101
等rey自己練
咁我避走去第二個星球啦
屌 已經好多位似ep5,6啦
我都唔明點解係都要整到咁似throne room
BEN 做大佬resistant 先有機會贏
Hux醒既趁kylo落去同luke 1v1即刻開火射晒兩件啦
講笑姐
依個都係智障,睇佢一開波的戰術都知啦
佢二個根本五十步笑一百步
Only a sith deal in absolute
原來破舊立新就係唔打勁帝國
而係打個智障
上集冇咁智障 今集比智者darth rian寫到變笑匠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞