破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
其實我覺得knights of ren係達哥D師兄弟
iw冇佢=冇13crap
係好事黎
屌,你叫之後負責漫畫小說補完個班人點兜呀大哥
所以咪話佢收𡃁囉
但成班係咪本身都有dark side tendency先
唔係點會咁快俾佢導左
咁luke都幾失敗,原來唔止一個徒弟本身己經入dark
一於學unwise咁
唔連戲 自己亂吹 估你唔到呀
話唔定去到10-12老迪就會宣佈1-9電影連漫畫小說都歸入eu

luke 唔是廢老囉
又或者成班根本唔dark
但為左配合ben收𡃁就光速入dark
結果unwise/jj諗唔掂點拆就當佢地唔存在 直接唔出現算
大家有無睇過下舊eu
eu luke同依個luke
仲有jason同ben真係二回事
所以fans先嬲
其實堂堂star wars正傳第一男主角
遇到事唔出黎面對,寫個條友知唔知自己做緊咩?
諗起mark話同ep9原本個侏羅紀導演合作得幾好
大家對luke故事走向同睇法都好相似
點知個導演俾老迪炒左 又變返jj導
mark都好無奈
聽日陪屋企人二刷TLJ 有咩要注意
利申 sith lord
Iw a4都無
點解唔起碼講下兩個有咩結果
比Cap中出即飛
有reybb就夠

#reyloisreal
講咩呀你 唔好污染rey bb
明明係rey見到達哥咁大波先自動送上門
兩套都冇佢呀 至少imdb係咁講
嗰時cw見佢兩個一齊真係想𠝹凳
反而好大機會出返peggy
steggy仲有望
玩下forcetime摸下手仔就起哂痰
https://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse/posts/2099271383422756
Emily VanCamp (Sharon Carter/Agent 13)has not heard back from Marvel Studios in regards to reprising her role in another MCU film. However, she says Marvel can call her any time!

以為老迪好鍾意佢添
無得睇佢同Chris Pratt同場

kingsman嗰個刀腳女
係咪冇得睇thanos做姐夫喇

kingsman嗰個刀腳女
係咪冇得睇thanos做姐夫喇

正呀 mummy同原子殺機條女

佢好撚型
有reybb就夠

#reyloisreal
講咩呀你 唔好污染rey bb
明明係rey見到達哥咁大波先自動送上門
玩下forcetime摸下手仔就起哂痰

可惡咁講Rey bb
iw冇佢=冇13crap
係好事黎
Iw a4都無
點解唔起碼講下兩個有咩結果
比Cap中出即飛
兩套都冇佢呀 至少imdb係咁講
嗰時cw見佢兩個一齊真係想𠝹凳
反而好大機會出返peggy
steggy仲有望

Agent 13好正囉 aunt Peggy 就算啦
但個樣冇一種令人覺得thanos 會鍾意佢嘅味道
反而仙姐就有
證明男人的朱古力對女人的吸收力
等於女人的巨乳對男人的吸引力係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞