破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
pepper個期唔係唔想再拍MARVEL咩?所以先話散左

智珍都係咁既情況

Btw諗起cw喺酒店埋門一腳比falcon cockblock

不知幾襯
屌,真係fans唔係不離不棄,衰個時先要更加痛責華納同期待下一套更好咩
廢個時就搵晒藉口個班學咩人做fans
珍姐應該唔想做花瓶啦,拎左影后就唔同架啦
之前hayley訪問話覺得steggy有啪啪過架
cap可能已經唔係青頭
期咩吖 gp收得貴就真
愛回家好似話係sony肯俾先出返黎咋
np條臭西就算鳩數啦
咁睇唔起marvel咁唔想拍就以後唔好返黎喇
反正而家智系列已經唔需要佢
就黎好似illuminati confirmed咁
有時間啪咩?
cap 改做完就全國巡迴做小丑 sell 債券,
救完 Bucky 就組 howling commandos,
再過無幾耐就冰封左,完全諗唔到有咩位可以啪
reylo 都算

steggy
hayley自己咁講啫
ce就話覺得cap仲係青頭
個陣都覺得係sony肯比錢gp先回歸
civil war堆avg演員已經用左唔少busget
嘩 steggy同reylo差好遠下話
至少steggy真係官配黎 正常cp 冇見過有人屌
除左150條傻鳩眾人皆醉咁吹奏hankjanet踩低steggy
cw上之前仲吹到好行話有pepper
點知睇完出黎先發現冇佢
仲拆散埋pepperony
我意思係peggy都香埋steggy就算啦
但mcu仲不停有steggy content
ac自己套劇有 aou又有 連cw都有
a4又話有1940s flashback 分分鐘又有
有時就係得唔到先刻骨銘心

cap好慘希望佢最終同bucky可以修成正果
睇完coco喊到痴左線
啱呀 但係好鍾意np
btw好想睇個啲比人飛出mcu嘅人咩樣
一個edward norton 一個im1 rhody
肯定後撚悔
Next time baby 另外Incredible Hulk 嗰堆角色又係可惜
咁本身套嘢就寫到佢可有可無咁樣,仲想點有心拍
bin c
而唯一cap可以同返peggy一齊嘅方法係......

好不安呀
其實CAP 既機會都幾高
經過SW EP8...而家好驚又會出現攪7經典角色事件
Ewan有獎攞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞