破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
大家記唔記得ep7 op段字第一句係咩呀
Luke Skywalker has vanished

點解一黎就要講依個,因為佢係第一大英雄主角呀,所以要強調佢一唔見左就好撚大鑊
理撚得用咩原因,總之一大英雄被你搞到咁7就係死罪,咩都無得傾
所以應該係佢生女嗰排嘅相嚟
飛已買
最撚恐怖係lucasfilm唔知衰
marvel都知智2同aou仆左街
aou後marvel直頭地震 輝神上位揸大旗
但lucasfilm仲覺得分裂fandom好過癮咁
話有討論係好 叫人入多幾次場添呀
7個crawl講到宇宙冇左luke唔得咁
結果出得10秒已經俾人屌
今集終於肯出 但又寫到佢變廢老
個角色真係俾佢玩撚死
突發

a4 wrap完佢兩個先出黎
但cm又未開拍
火力克又唔戴眼罩
係咪補拍a4 可能又係另一條timeline
剩係ep4 d配樂
我都想問
但佢又寫
從首次出現在《星球大戰:新的希望》中經典的《主題曲》到《星球大戰:帝國反擊戰》中詭異的《帝國進行曲》,再到前傳三部曲中振奮人心的《宿命決鬥》

即係正傳+前傳?
$480 門票冇哂
買左了
想聽晒全部
最撚恐怖係lucasfilm唔知衰
marvel都知智2同aou仆左街
aou後marvel直頭地震 輝神上位揸大旗
但lucasfilm仲覺得分裂fandom好過癮咁
話有討論係好 叫人入多幾次場添呀

事實係TLJ個票房係唔錯既
Gary Oldman Would Like To Have A Role In A Marvel Film
https://heroichollywood.com/gary-oldman-like-marvel-role/
咁佢揾唔揾到本小說係講 Luke變到咁廢咁頹???
ep7 出 crossguard劍黎到今集冇撚用都算數 有根據又點
有呢個能力存在 Luke條線就好睇 D?
前傳好多野都係憑空出現新 idea問題係R2D2 識飛, 原地迷蟲但呢 D新野比人屌都冇影響劇情同成個角色
家陣你係角色同敘事都唔撚掂又要出新野呀我屌你
八瓜博士或者 x膠授
係囉
現場聽duel of the fates一定好撚熱血
但得ep4係咪即係冇
SIRIUSly?!
doc ock留俾hamill啦
總之收到佢兩個入mcu就做乜都得
對普通blockbuster黎講係唔錯
但sw黎講應該算麻麻
不過老迪wfc 總之有錢賺就得 理得你班fans屌鬼
做JJJ
JJ 而家係咪揾緊 Lucas大師?
原本ep7-9劇本收埋係棵樹
跟住阿 JJ上到山頂揾到好頹嘅 Lucas佢唔肯拍 JJ自己拎左 D劇本走
另一方面 sith學徒 Rian殺左 Luke個角色諗住用新三部曲破舊立新
M記個名真係

連Gary Oldman都想入角
原本想講兩位影帝都係做JJJ
點知發現佢唔係影帝
crossguard lightsaber 咪用黎吉左力架
所以咪話佢連人地屌緊佢乜都唔知
話知你成套戲所有設定都有根據
問題係你拍出黎柒吖嘛
迷地精蟲係好破壞觀感 但學你話齋唔影響劇情
佢老味又superleia又廢老luke又憑空buff rey
而家風頭火勢就收下把口啦 仲出黎還拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞