破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
post名
BTW....前2日講起BW我又睇返CAP2....真係好正
面太方
Alan Rickman 係die hard入便真係好正

扮人質個part
有d人鍾意塊面圓圓地甚至方都無所謂(如我)
成個 list即時冇公信力
https://www.empireonline.com/movies/features/star-wars-last-jedi-10-revelations-director-rian-johnson/

Star Wars: The Last Jedi – 10 Revelations From Director Rian Johnson
咩年代呀 D外國廢中瞓撚醒未
童年回憶nostalgia>>>all
撻個名, 起首 imperial march就會好好睇?
成個字宙咁大就成撚日 D 星球一係沙一係雪
白兵轉黑兵就等於創新左
睇佢食老本食得幾耐
智者一直走先觀眾十步 劇情峰迴路轉到撚狗咁撚觀眾 仲有引用埋小說
一見到Ben仔就知唔可信啦
d機設懶撚到 X wing Tie Fighter轉少少細節位同色就當新
Firstly. I like the idea that we're breaking out from the notion that the force is this genetic thing that you have to be tied to somebody to have.

嘩屌你老母真係創新到呢
唔講以為jedi council所有人都係related
仲以為yoda windu obiwan全部都係skywalkers添
事實係10-12都係由unwise揸旗
你都識講智2之後踢左個導演
但unwise仲可以玩多3集
證明老迪真係wfc班fans諗乜
top 500 都唔知有冇啦
聽完大導解釋終於明喇
所以片尾個掃地僧唔係 skywalker
最經典都係 bb-8e
完美示範劇情上同設計上點樣多舊魚
人人都可以無師自通用force
姐係jedi同sith既training完全係多鳩魚既
最痴線係佢講到自己寫所有野都有根有據得黎又創新又make sense
觀眾睇唔明/唔中意係你地on9
屌佢係咪活喺自己世界入面
班cast仲講到個設計好神咁架
「嘩點諗到將bb8個圓頭變平頭個feel就即刻邪惡左咁多既,好醒呀
結果咪又出得幾秒
點解unwise大導可以咁創新 痴撚線佢唔出黎講解我真係唔明囉
人人都可以拎5** 唔洗靠父幹
勵志片黎
kylo今年有冇機會拎影帝
Oscar好撚中意智商有問題角色

新post名

Not a single frame was shot in Africa

贊成請正皮呢個cm

唔贊成就快d俾提議

I know the Luke I grew up with is not a coward, he's not sitting out there hiding, so I had to come up with a reason he was there that was active and positive, and something I could genuinely believe I could think in his shoes," says Johnson.

unwise 大導勁撚到呢
有冇諗過入場前買左隻bb9e玩具 D細路感受

Luke最慘
做 press都要扮到好中意套野
轉移意識去Luke身上黎寫個角色
呢招有根據我係小說見過

仲幫手更正番做左幾廿年個角色嘅咸美叔睇法 導演功底出哂黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞