破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
用cg執咪得囉
想要eva green

kingsman嗰個刀腳女
係咪冇得睇thanos做姐夫喇

正呀 mummy同原子殺機條女

佢好撚型
但個樣冇一種令人覺得thanos 會鍾意佢嘅味道
反而仙姐就有

我覺得佢個樣都好易認同signature喎

kingsman嗰個刀腳女
係咪冇得睇thanos做姐夫喇

正呀 mummy同原子殺機條女

佢好撚型
但個樣冇一種令人覺得thanos 會鍾意佢嘅味道
反而仙姐就有
用cg執咪得囉
想要eva green

Eva
Btw....真係出death
召喚阿輝

Clark Gregg says The Avengers have "moved on" from Coulson. http://bit.ly/2CxgVlM

AOS今季最後一季 分分鐘真死都冇人知
講咗好耐啦...
Sad news 我都費事post
aliens收左皮?
都好,如果衰左就唔玩落去就太無氣量
華納宜家應該出返晒d個幾個的個人電影

唔好再on99搞埋d唔關事的野如ss

出晒先再做JL2

之後先搞其他野
痴撚線又轉
係咪女人話事 係咁變
真係好撚垃圾
build 下先啦....唉
咁可以緊係好
但人都走左
既然同13開始左但又唔講之後點好怪
咁而家CAP做左通緝犯嘛
mcu啲感情線係好離奇架
tony同pepper夠喺cw散左 愛回家又無啦啦翻撻玩結婚
可能iw都係得一句話13crap散左就算 好似智珍咁
兩套都冇佢呀 至少imdb係咁講
嗰時cw見佢兩個一齊真係想𠝹凳
反而好大機會出返peggy
steggy仲有望
咁可以緊係好
但人都走左
既然同13開始左但又唔講之後點好怪
咁而家CAP做左通緝犯嘛
mcu啲感情線係好離奇架
tony同pepper夠喺cw散左 愛回家又無啦啦翻撻玩結婚
可能iw都係得一句話13crap散左就算 好似智珍咁

As a 13cap shipper, I feel sad.
班狗對當正呢套係最後希望架喎
好擔心佢地接受唔到 有冇人去關愛下佢地
連登asylum就full喇
唔洗驚 只要cap唔死
a4後仲有可能翻撻既 好似pepperony咁
冇confirm呀
如果係呢個都幾好
不過我都想要eva
之前明明有rumor話eva in talk緊做death 跟住就冇晒風
aou都話有火力克提下old fd
iw真係咩都冇

話時話 肥登好似仲做緊aoshit producer
但mcu已經唔關佢事 好難幫你頂爛市
睇下首頁wish list
我地直頭寫住想eva做death
但話唔定根本唔出death呢…
你係咪想佢做百年老處
無peggy又無埋13
分分鐘a4仲要死
定係russo bro決定宣布bucky係真愛

Btw諗起cw喺酒店埋門一腳比falcon cockblock

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞