破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
係呀太扁
唉....算....唔想再討論呢條友
長直髮都幾正
仲想搵佢拍ep10-12?
講起legend d書 我覺得snoke就係darth plagueis轉移左身體
但唔想再比人撚

算啦 可能snoke只係一個憑空出現既dark side大佬
如果出 jar jar binks呢
plagueis>darth jar jar>snoke

漏左hill
咪係囉,迪士尼咁有米都唔整部時光機出黎返去40年代拍,不知所謂
隔離wb咪又係
套ww又唔返40年代 又唔去天堂島取景
咁cap 1點取景
cap 1 唔返去WW2 取景
咪係囉,迪士尼咁有米都唔整部時光機出黎返去40年代拍,不知所謂
隔離wb咪又係
套ww又唔返ww1 又唔去天堂島取景

打錯自膠
隔離fox rose byrne都正
XMEN個時
唔多慣太低清
而家仲係咁喺度辣火頭,老迪真係諗著仲比佢攪10-12??
TLJ 應該上到1.3B
Marvel成功之一係賞罰分明
羅素兄弟掂就有得留底加以重用
雷神2導演唔掂,換
好心同樣係老迪旗下
盧卡斯個邊的大佬學下輝神啦
其實對比返其他大波黨,佢算細,得C
好過ww同harley quinn啦
佢生女前後嗰期嘅相?
有無人知如果計返個通賬
今集好唔好得過前傳三部
Star Wars: Episode IV – A New Hope《星球大戰:新的希望》
影片音樂會 - 交響樂團演奏整部影片配樂
2月28日及3月1日 - 香港文化中心 - 音樂廳
即刻前往 www.urbtix.hk 購票

電影現場樂團伴奏
70 多位演奏家現場演奏音樂為投影在巨型螢幕上的傳奇色彩四部曲影片伴奏。
在香港觀看首場星球大戰官方音樂會!欣賞巨型螢幕上播放的影片第四部曲,現場重溫約翰·威廉斯摯愛的樂曲

Star Wars: Episode IV – A New Hope《星球大戰:新的希望》影片是這一傳奇的起始,是原星球大戰三部曲中的首部曲,也是星球大戰系列的開端。70多位管弦樂團演奏家將在著名的香港文化中心音樂廳現場演奏電影配樂。電影配樂由五次獲得奧斯卡獎的作曲家約翰·威廉斯(John Williams)創作,伴隨著大螢幕上的完整影片,結合音效與對話,此一史詩般的電影配樂會將現場演奏提升至另一個層次。在《星球大戰:新的希望》中,帝國誕生十九年後,盧克·天行者遇見了在塔圖因沙漠星球上隱居多年的歐比王肯諾比,因而被捲入了反抗軍同盟的鬥爭。盧克加入了歐比王危險的認為,——從邪惡帝國的魔掌中拯救美麗的反抗軍領袖莉雅公主,歐比王因此開始對盧克進行絕地武士訓練。雖然歐比王在與自己逐出師門的學徒黑武士進行光劍對決時犧牲了,但盧克通過摧毀可怕的帝國死星證明了原力與他同在。奧斯卡獲獎作曲家約翰·威廉斯(John Williams)的星球大戰名曲《主題曲》自從於1977年成為《星球大戰:新的希望》的配樂以來,就已經成為流行文化的一部分。從首次出現在《星球大戰:新的希望》中經典的《主題曲》到《星球大戰:帝國反擊戰》中詭異的《帝國進行曲》,再到前傳三部曲中振奮人心的《宿命決鬥》,威廉斯的《星球大戰》管弦樂作品在電影主題樂曲史上,無疑是最受歡迎和最知名的作品之一。《星球大戰四部曲》恢宏的樂章將在文化中心音樂廳引起前所未有的共鳴。《星球大戰》官方音樂會首次來到香港,不容錯過!

即刻在 URBTIX 購票 - www.urbtix.hk

好似幾正
有咁大嫁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞