破舊立新 (111)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
https://youtu.be/_81Peb7Atc4
James Franco拎左獎叫Tommy Wiseau上台
呢d就係睇個演員專唔專業啦下話
佢喺智系列交d戲都好明顯係hea拍啦
仲未計佢份人個格本身就西 唔明點解咁多人吹奏佢
嗰時智3話冇佢份仲一大班人屌鬼話睇智系列為左睇佢 冇佢就一定唔會入場
結果呢
佢呢排係咁放風話好想繼續做obi
hello there
但佢一手就推開左tommy
俾條友搶左咪就大鑊喇
agger
好想睇返betty同bruce
同埋呢套既boss fight真係mcu少有好睇
remember me
就憑佢係Padme
呢d就係睇個演員專唔專業啦下話
佢喺智系列交d戲都好明顯係hea拍啦
仲未計佢份人個格本身就西 唔明點解咁多人吹奏佢
嗰時智3話冇佢份仲一大班人屌鬼話睇智系列為左睇佢 冇佢就一定唔會入場
結果呢
就憑佢係Padme

仲好講
條臭西拍sw嗰時已經扮大牌恰鳩keira knightley
拍智2又大支野唔肯拍外景 淨係派個替身去
小圈子post喺舊登已經成日宣揚佢啲衰野
竟然仲咁多人唔知
靚女嗎 算啦
好彩mcu而家踢走左佢
反正漫畫都有分手架啦
話唔定phase 4俾佢擔正做女雷神
俾佢返黎

仲好講
條臭西拍sw嗰時已經扮大牌恰鳩keira knightley
竟然仲咁多人唔知
靚女嗎 算啦
好彩mcu而家踢走左佢
反正漫畫都有分手架啦
俾佢返黎

算啦 mcu已經發展到完全唔需要佢個角色
phase 4玩新角色同xmen f4都有排玩
唔想跟漫畫玩女thor同ironheart

仲好講
竟然仲咁多人唔知
靚女嗎 算啦
好彩mcu而家踢走左佢
反正漫畫都有分手架啦
俾佢返黎

算啦 mcu已經發展到完全唔需要佢個角色
phase 4玩新角色同xmen f4都有排玩
唔想跟漫畫玩女thor同ironheart

Jane Thor OK, 佢做,不了
Ironheart就收皮啦
咁又真係好衰
咁就少咗幾句金句
不過正常人都會阻止佢
講真,我的話如果睇智系列的女
本身我寧願睇個四眼大波妹都好過睇佢
宜家就有女武神

講真佢當初為左同智1導演合作先簽套戲
以家搵到方法俾佢退到場就let her go
雖然有d興趣睇珍智真人會係咩樣,不過np做都係不了

俾返Betty我地仲好啦
網上有人好似屌佢推開左tommy
但我覺得俾佢搶咪仲大煲
不過一開波自己拎男主角獎又唔係best movie叫自己細佬同tommy上台做咩9

我以家好期待d人expose佢
自己都唔好得去邊仲戴times up pin
到底係唔係真係可以平衡到原力
https://lihkg.com/thread/520374/page/1?ref=ios

屌我正想貼個post過黎 笑到仆街
連啲cm都平衡埋
連登仔 are the chosen one!!!

Gwyneth Paltrow announces engagement to Brad Falchuk

唔知點解諗起呢幕but in a good way
wfc
gp份人咪又係on99
中意pepperony 與gp本人無關
臭西
早排跟大隊出黎metoo
當年位就識得上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞