[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
已confirm 如果你電廢

iOS 會降你頻

最少半年前己經係咁

iOS 會降你頻

iOS 10係咪都會?我部6仔以前打機唔窒
宜家愈黎愈窒

一樣會
iPhone真係會越用越慢!傳說獲Apple確認...想回復原來都有辦法
https://www.hk01.com/article/143105

啱啱run Geekbench4 6s multicore 1700

鎖淨600mhz
iPhone真係會越用越慢!傳說獲Apple確認...想回復原來都有辦法
https://www.hk01.com/article/143105

啱啱run Geekbench4 6s multicore 1700

1.5ghz

懷疑被降頻點算??
download cpu dasher 64 呢隻app 入去睇

iOS 會降你頻

宜家愈黎愈窒

有部iphone 6 得90% 電池萛唔萛癈

iOS 會降你頻

宜家愈黎愈窒

有部iphone 6 得90% 電池萛唔萛癈

iPhone 6?
嚿電係點都廢
屌掃一掃iPad pro 10.5個mon想買
公司買256GB 4G版有9折 $6388
好撚想買

咩公司 狗鐵
屌掃一掃iPad pro 10.5個mon想買
公司買256GB 4G版有9折 $6388
好撚想買

咩公司 狗鐵

亂入: 即刻大洗好多
iphonex walk in 有得買未?
仆街apple
咁得閒整降頻
不如整好d bug好過啦
adblock 個block list block 埋google map 個交通資訊
講開又講搞itunes 授權個問題

一年最多授權五部機 咁係我自己白痴賣機冇解除番

爆左又未到一年

打去香港果邊聽係咁話唔得 要等 我一句話咁即係我全部idevice 唔用咁?佢先駁我去新加坡果邊係講英文 但人地即刻幫我reset 臨尾仲有句have a nice day
仆街apple
咁得閒整降頻
不如整好d bug好過啦

咪係 on lun 9 連iphone7都整lag 逼人一年換一次

爆左又未到一年

打去香港果邊聽係咁話唔得 要等 我一句話咁即係我全部idevice 唔用咁?佢先駁我去新加坡果邊係講英文 但人地即刻幫我reset 臨尾仲有句have a nice day

香港個cs係廢架,全部野都要駁去新加坡果邊,但新加坡果邊一係英文,一係就國語,淨係識廣東話既人就898

上次iTunes退錢都要駁去果邊先解決到…

爆左又未到一年

香港個cs係廢架,全部野都要駁去新加坡果邊,但新加坡果邊一係英文,一係就國語,淨係識廣東話既人就898

我一駁去英文講就搞番掂

講真我係想佢幫我解番啲授權 等我授權番部新macbook pro hk果邊真係屌係咁話唔得你要等夠一年

爆左又未到一年

我一駁去英文講就搞番掂

講真我係想佢幫我解番啲授權 等我授權番部新macbook pro hk果邊真係屌係咁話唔得你要等夠一年

唔係有得自己取消授權嘅咩

爆左又未到一年

我一駁去英文講就搞番掂

唔係有得自己取消授權嘅咩

因為我一年內經已用過一次
adblock 個block list block 埋google map 個交通資訊

即係邊d

嘩屌做乜鳩咁低分既 舊電唔係原廠關唔關事?6s 11.2.5

嘩屌做乜鳩咁低分既 舊電唔係原廠關唔關事?6s 11.2.5

兩張相先隔左2分鐘就無左2%電 一直以為係底板問題 會唔會係舊電鬼鬼地 之前拎出去換

兩張相先隔左2分鐘就無左2%電 一直以為係底板問題 會唔會係舊電鬼鬼地 之前拎出去換

你街換可以唔鬼咩

你街換可以唔鬼咩

諗住熟人介紹嘛
熟人介紹 唔等於間野比粒電係好
最多係服務好

比我就$635官方
熟人介紹 唔等於間野比粒電係好
最多係服務好

比我就$635官方

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞