[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
依家有咩影相app 靚 或者effect 係靚

Halide 影RAW靚到傻

Procam都有raw

Procam都有raw

procam幾好用

啱啱6p轉8p個人像真係好靚

Procam都有raw

procam幾好用

Lightroom
宜家6sp換機出7p定8p比較好? 唔想要X

8+ for sure

8p

ProCam 5
http://abcd-w.xyz/iOS11RootAccess.html
暫時收集咗嘅iOS11~11.1.2手工修改系統嘅教學

依家有改hosts嘅AdBlock、改系統&Emoji字體、改開機logo、改電信商名
http://abcd-w.xyz/iOS11RootAccess.html
暫時收集咗嘅iOS11~11.1.2手工修改系統嘅教學

依家有改hosts嘅AdBlock、改系統&Emoji字體、改開機logo、改電信商名

指紋成日Fail

iphone 7

我呢幾日都係咁, 可能太凍搞到咁,
又可能係我呢幾日多手汗/油
呢個時候買iphone7 128g會唔會好傻呢
鍾意細機
64G唔夠用(唔擺歌但會擺片)
唔追新ios
x過budget
想長用 應該會買埋ac+

唔會,我月頭買左細黑,開心使用中

有新買新

A11 processor (10nm chip)>>>>>>>> A10 processor(16nm chip)

自己諗想要X定8仔

依家買7 不如買部android旗艦好過

其實A10仲好勁
但係iOS11垃圾

根本a10仲屌打緊100% 安仔 u

Agger, 我用左六年android, 第一次轉iPhone,
從來未試過咁順

用過pixel 2 / op5t未
唔係話偏幫android 但事實係班an狗真係追得好貼 客觀睇返網上speedtest / run app test / multitasking test, s835配nougat/oreo 絕對屌打A10配ios11囉

好心apple寫好d個os啦

一個冇行貨, 一個強國機, 不了
其他大廠一係software 廢一係硬件上不思進取,
等到香港有新生仔行貨賣先算la
不過Pixel 2 大機又太大部, 細機又大下巴, 都係不了
有冇人今日app版LIHKG好lag同彈app??
Arcaea by Anton Prydatko
https://itunes.apple.com/hk/app/arcaea/id1205999125?l=en&mt=8

隻game update support 120Hz iPad Pro
呢兩日d電量奇奇怪怪
呢兩日d電量奇奇怪怪

呢兩日d電量奇奇怪怪

我隻⌚️今日戴13個鐘得返17% 前所未有咁快
正常都係85%
呢兩日d電量奇奇怪怪

我隻⌚️今日戴13個鐘得返17% 前所未有咁快
正常都係85%

快到痴線
$8買左街霸 又比capcoin cap左水
屌掃一掃iPad pro 10.5個mon想買
公司買256GB 4G版有9折 $6388
好撚想買
好撚想買

傳聞又話下年個樣會大改 又會有face ID
同埋下代一定A11X 依加A10X好似唔抵 雖然都用唔盡
好撚想買

粒A10X已經好夠
個mon又有排用
之前買9.7 pro真係中伏
好撚想買

粒A10X已經好夠
個mon又有排用
之前買9.7 pro真係中伏

10.5 仲要4GB RAM 聖誕禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞