[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我用8 Plus 64GB完全冇驚被比下去嘅感覺
反而因為慳左千幾可以買其他玩具而更加開心

我64gb都夠用

唔係順眼 係根本無望過上去 個moon好長

就算望上去我都唔多覺有問題

其實好快習慣

但係X 冇note 8果d機咁靚就梗架喇

自己睇下啲專業評分啦 x高分過note8嫁
雖然x啲mon係samsung做,但apple都有自己技術擺左入去

可惜好多人都以為邊間廠商幫手生產就代表係用晒對方技術,完全照copy咁
所以成日都聽到sales呃人買三叔個陣就話apple都係用三叔mon之類既話說

人地唔係講個m字額好快接受到但外形始終冇note8嗰啲咁靚咩

算啦 好多人見iphone x俾人批評兩句就起哂鋼
明明我只係讚note 8外型靚仔過X

Sor 係我柒咗
立眼見到quote入面有個comment講moon以為比較緊個mon
比較X同note8外觀黎講,你啱

我64gb都夠用

我64GB iPhone+200GB iCloud
部機好神奇地永遠都會幫我淨到10GB位

我64gb都夠用

我64GB iPhone+200GB iCloud
部機好神奇地永遠都會幫我淨到10GB位

ios11 新format 影相拍片慳一半位

而家D人執到電話直接擺上網賣咁撚串嘅

鎖左都要賣
覺得iPhone X好靚,點算

越睇越覺得部X正面似iPhone 6
不過係熄左mon個陣
做乜你地個個都覺得 jony 可以救到 iOS
Craig bb 先係engineering

jony 可以幫你改靚啲啲icon
做乜你地個個都覺得 jony 可以救到 iOS
Craig bb 先係engineering

jony 可以幫你改靚啲啲icon

至少Jony返嚟個iOS唔會連呢啲基本設計都未攪得掂先

不如搵個量化標準度核電/瀑布
Geekbench 4 battery test dim screen on
30min?
無聊睇返往時WWDC啲片

希望Ive仔可以搞返掂個iOS
IPHONE 有通知 但IPAD都會有聲
點先關到呢個功能
HANDOFF果D已經關左
老灣機城留名

福來村老灣留名

覺得個m字額愈睇愈順眼 點算

睇AV真係唔掂

戒丁神器

Chok囝大把女 扮咩睇av

錯 老chok 同條女一齊睇av

我64gb都夠用

iphone7 無64gb 屌佢老母

唔好忍 買

歡迎加入Generation X
有無人死過Tapic Engine? 今朝打字無端端發現震嗰陣會卡吓卡吓又有聲咁

IPhone x
想問台機有事有冇得返精靈度整?
想問台機有事有冇得返精靈度整?

著到機就得,唔著機就邊度買都要去外判
屌又中 usage time bug
唔係點燒電就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞