[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
樓上幾個用加強版電真係唔驚爆炸?

日本靚電
仲安全過你本身APPLE既CHEAP電...

邊度買返嚟?
有冇人拎過舊機上apple store加錢換新機?有咩要注意?實際放到幾錢?

有冇人拎過舊機上apple store加錢換新機?有咩要注意?實際放到幾錢?

出面放個價靚好多?
美國iphone X aos 已變 1-3 日

出面放個價靚好多?

我見出面家下收二手6s Plus 都係2.2k到
有無人入唔到app store?

入到

出面放個價靚好多?

你部幾多gb黎?

出面放個價靚好多?

你部幾多gb黎?

64,粉紅,有少少甩色

我就唔係好驚,我啲收藏品全部比我換晒電,咁用過幾隻牌子飛毛腿,品勝,諾希都ok,我都仲未死

用邊間運電落黎

just bought 諾希
用SFExpress.

入到

仲係入唔到

入到

仲係入唔到

入到
想問吓8 plus 係咪完美用到7 plus嘅保護殻?
究竟iPhone個Personal Hotspot有咩秘訣可以快啲俾Android連到
次次都要開開閂閂勁多次先連到

入到

仲係入唔到

入到

用WiFi 就入到
用中移動個network 就連唔到

出面放個價靚好多?

你部幾多gb黎?

64,粉紅,有少少甩色

蘋果一定閪價,你出去問清楚價先好

我就唔係好驚,我啲收藏品全部比我換晒電,咁用過幾隻牌子飛毛腿,品勝,諾希都ok,我都仲未死

用邊間運電落黎

我係淘寶用順豐集運
究竟iPhone個Personal Hotspot有咩秘訣可以快啲俾Android連到
次次都要開開閂閂勁多次先連到

off wifi , off bluetooth , off hotspot > turn on hotspot.

出面放個價靚好多?

你部幾多gb黎?

64,粉紅,有少少甩色

用咗兩年,無保咖啦已經
想問吓8 plus 係咪完美用到7 plus嘅保護殻?

唔好買好貼服 7 Plus 個啲

出面放個價靚好多?

你部幾多gb黎?

64,粉紅,有少少甩色

用咗兩年,無保咖啦已經

蘋果收緊呢個價所以你出去問左先啦,多2-300都係錢丫
好糾結 用緊6S 64GB想換iPhone7 128GB 唔夠memory
好糾結 用緊6S 64GB想換iPhone7 128GB 唔夠memory

6s一換就8或者x,唔好換7啦,晒錢呀

6s一換就8或者x,唔好換7啦,晒錢呀

上8 +1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞