[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
睇下部x有無先
睇下部x有無先

話咩home app有bug fix咋喎

呢啲環境緊係幫條女幫機update左先,我部x等等先攪

Apple唔會咁快搞鳩部X既

你咁黑仔好難講

你咁黑仔好難講

6s plus 賣得1.8k...

都三年前 仲想點

3年前係6+黎
我想問係咪真係有可能底板漏電令到舊電點換都用得好快架?
求解答。。。如果係既要整係咪好貴
11.2.5beta
岩岩轉7 11.2仲倒水過之前部se
6s plus 賣得1.8k...

覺得自己最on9嘅係用咗差唔多四舊換粒高仿原廠電(下圖),伏到仆街,質素太差搞到部6s Plus粒u降哂頻,換電條友又深潛唔出聲,正食屎狗嚟

上華強北換電連車錢都未使咁貴
我想問係咪真係有可能底板漏電令到舊電點換都用得好快架?
求解答。。。如果係既要整係咪好貴

突然出現11.2.1更新

睇定先 唔up住

最怕佢整到倒水返 等巴打包膠先
而家個app store繁中語言bug係咪會定期reset一次?
成日要re-login好撚煩
11.2.5 Face ID 好似快咗,用耐啲睇下係咪先
有無人用Apple TV Ger 3
連落iPhone 6s / X 到 好lag 好唔順
但我屋企網速都過120mbs

有冇人知港版8 plus係 gsm 定 global版?上網down iOS 見到ipsw有呢兩個版本唔知邊個至啱
有無人用Apple TV Ger 3
連落iPhone 6s / X 到 好lag 好唔順
但我屋企網速都過120mbs

換左apple tv 4k答唔到你
我係頂唔順tv 3成日冇反應先換4k
11.2.5個無線叉明顯快左
返到公司8點,5x%
掉佢落叉座,dl 11.2.5update
依家83%
返到公司8點,5x%
依家83%

8+
返到公司8點,5x%
依家83%

8+

有咩無線叉好推介?
返到公司8點,5x%
依家83%

8+

有咩無線叉好推介?

用梗hoco
都係d taobao 野
無用過其他唔知咩料
但我呢隻唔熱個速度又拍得住以前插線
我就唔會on99咁等用成千蚊買airpower
要jb就留返喺11.1.2 or below
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞