[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
Renew 收6s 64好似唔差
我可能trade 來買X care
機價玩hsbc
樓上幾個用加強版電真係唔驚爆炸?

我就唔係好驚,我啲收藏品全部比我換晒電,咁用過幾隻牌子飛毛腿,品勝,諾希都ok,我都仲未死

用邊間運電落黎

just bought 諾希
用SFExpress.

SF會運落黎香港?
我揀左多寶

我就唔係好驚,我啲收藏品全部比我換晒電,咁用過幾隻牌子飛毛腿,品勝,諾希都ok,我都仲未死

用邊間運電落黎

我係淘寶用順豐集運

原來順豐都得
我之前直接問條友運唔運香港, 佢話唔運

用邊間運電落黎

我係淘寶用順豐集運

原來順豐都得
我之前直接問條友運唔運香港, 佢話唔運

我最近換嗰粒都係順豐集運落黎,佢地行陸路,電池其實無影響一樣運得,同埋唔駛問個賣家,最緊要係返佢地嘅旗艦店買就得
好糾結 用緊6S 64GB想換iPhone7 128GB 唔夠memory

6s一換就8或者x,唔好換7啦,晒錢呀

上8 +1

8啦
部8 plus 個電話app hang 到嘔 打又打唔出 聽又聽唔到
唔通一定要升ios11.2
部8 plus 個電話app hang 到嘔 打又打唔出 聽又聽唔到
唔通一定要升ios11.2

升 11.2用落好過哂之前所有official ver.
究竟iPhone個Personal Hotspot有咩秘訣可以快啲俾Android連到
次次都要開開閂閂勁多次先連到

off wifi , off bluetooth , off hotspot > turn on hotspot.

轉頭試下先
升唔升上去11.2 好
有冇咩大問題 電如何

8仔 11.1
出8 plus 定 x 好

X

X

去到佢哋話要訂至有,不了

X

去到佢哋話要訂至有,不了

轉台

X

啱啱睇完x同8+,x睇片少過8+
相信打機都會少咗
所以8+

X

相信打機都會少咗
所以8+

已出

X

相信打機都會少咗
所以8+

已出

我都諗住出
7上8+

X

相信打機都會少咗
所以8+

已出

歡迎加入8仔大家庭
我WiFi 又好數據又好,隔離都keep住有個圓圈loading ,係bug定咩黎,有無方法整好
6s plus 賣得1.8k...
Btw 幾時先有11.3 btea 玩

😭😭😭
Btw 幾時先有11.3 btea 玩

😭😭😭

寧願2018先出 都想佢出個真正冇乜bug又慳電又快過android機皇的版本

有乜理由7plus 10.3.3屌打oneplus5 S8+ note8
但8plus / X 11.2會俾人輪大米 開app輸 轉app又輸 電量又輸 但明明A11性能上係屈哂所有android機

都三年前 仲想點
8+ 11.0.2開hotspot 比人再打機會好lag好熱
我個朋友7+11.2都係咁
一街都係iphone X

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞