[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
召喚心撚痛巴

快買 等你包膠

唔見左佢

tg佢la diu

有啊 佢未on

我部Apple TV仲用緊infuse 4 pro
唔知換左TV 4K之後用infuse 4 pro解唔解到HEVC

我睇pt返來的4k 電影完全無問題

用infuse pro 5?
求救
我有部封左塵既6+拎返出黎比屋企人用
但發現左有個問題就係用唔到WiFi
佢唔係灰WiFi而係開到WiFi但Search唔到
插返自己張Sim收到LTE同更新到IOS 11.2
去到Setting到有Wifi同藍牙個位置
請問係發生左咩問題同如果整返大約要幾錢

http://first-station.com.hk/4-3/apple-iphone/
參考價

呢個幾好喎,可以擺埋係第一頁,唔駛啲人隔幾頁就問

應該會出8
ifc定cwb apple store服務態度好啲
iPad通常每年邊個月更新?

用咗6年部iPad 1/2仲好正常但想始亂終棄

Btw 下年iPad 有無消息係full screen?
應該會出8

果日約巴打買X果陣 希慎幾好服務

正常就十月
但係今年
應該會出8

有次去問mbp w/ tb嘅野比cwb嘅人hea鳩我
應該會出8

我鍾意cwb多啲
有冇邊隻無綫叉電抵玩個設計又ok?

用開6s好唔慣x個mon咁黃

off truetone

正常就十月
但係今年

三月有未呀, 依家賣左部iPad , 周身唔聚財

佢啱先加左iPad pro價

off truetone

其實True tone真係好舒服
想問下有冇人知點樣整走個iphone xicloud條款及細則,唔該晒
已經click左同意但都係有個1字係個setting度,好礙眼

推,有冇人知
應該會出8

上次去cwb 個女職員入埋廁所幫我含
想問下有冇人知點樣整走個iphone xicloud條款及細則,唔該晒
已經click左同意但都係有個1字係個setting度,好礙眼

推,有冇人知

冇見過呢句野
Btw而家係開true tone 再喺accessibility display accommodations度較偏藍,咁就啱啱好
有個問題想請教
小弟係 6s, ios 11.2.1
講電話既時候, 對方聽唔到我講野 / 好小聲
但用hand-free, 開speaker 係無問題
whatsApp call, LINE Call 都係無問題

想問係咪部機有事?
有個問題想請教
whatsApp call, LINE Call 都係無問題

想問係咪部機有事?

有事
開hand free speaker
WhatsApp line
都唔會用到Cam隔離個second microphone
有個問題想請教

想問係咪部機有事?

有事

唔係我講野會用部機底部個Speaker 咩
即係插耳筒果個位
有個問題想請教

想問係咪部機有事?

有事

唔係我講野會用部機底部個Speaker 咩
即係插耳筒果個位

cam隔離個second microphone用黎隔走環境雜音
你就咁正常打電話先會動用到佢
應該係有d嘢唔妥先導致將你把聲當成雜音隔走埋
心撚痛巴飛機左
心撚痛巴飛機左

我等你包膠架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞