[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
iPhone X 11.2.5 b2

respring

唔好話 我11.2.1 都會啦

iOS11
ad block 是咪已廢
又block唔到
開咗app store 又Connect唔到

2.8.2 開心使用中

2.8.2無事
而家 7plus iOS 10 咁嘅電量,升左iOS 11 會唔會仲做到?
Ip7 收唔到 11.2.5 beta 2既
#iOS11 root access
唔知係咪最近天氣凍搞到粒電有啲怪
兩分鐘跌2%
唔知係咪最近天氣凍搞到粒電有啲怪
兩分鐘跌2%

凍係跌得勁啲

點整到

jailbreak
而家 7plus iOS 10 咁嘅電量,升左iOS 11 會唔會仲做到?

FF下就得 up左就
想問下iphone x呢家apple門市有現貨未
岩岩打去豐澤無貨 蘇寧64GB $8988
網上APPLE 要23-29/12先送到

去store/ir 啦, 智者

好撚想搣咗個 moon 貼呀

唔明你講咩 即係apple store有現貨 唔洗預約先攞到機?

唔明你講咩 即係apple store有現貨 唔洗預約先攞到機?

依家ir好似易咗㗎啦
好撚想搣咗個 moon 貼呀

任撼架喎
等11.2.5 DB2包膠
今晚應該有pb2?

我覺得ok
但我今朝respring

結論都係垃圾

我覺得ok
但我今朝respring

結論都係垃圾

ios11 =rubbish

希望去到11.4 / ios12可以真正發揮到A11效能
呢個時候買iphone7 128g會唔會好傻呢
鍾意細機
64G唔夠用(唔擺歌但會擺片)
唔追新ios
x過budget
想長用 應該會買埋ac+

唔會,我月頭買左細黑,開心使用中
鍾意細機
唔追新ios
x過budget

有新買新
鍾意細機
唔追新ios
x過budget

有新買新

A11 processor (10nm chip)>>>>>>>> A10 processor(16nm chip)

自己諗想要X定8仔

依家買7 不如買部android旗艦好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞