[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
究竟iPhone個Personal Hotspot有咩秘訣可以快啲俾Android連到
次次都要開開閂閂勁多次先連到

off wifi , off bluetooth , off hotspot > turn on hotspot.

轉頭試下先

尋晚試左,一整就得左
有無ipx 11.2用家係開完飛行模式之後再熄番
右上個信號會變無咗 但唔影響通話
大家塊玻璃貼幾耐會換?
用左一年多d 發現d指紋好易留係張貼到
聽講iPhone 8塊玻璃係手機業界最硬,咁係咪唔用芒貼都唔驚會刮花?
聽講iPhone 8塊玻璃係手機業界最硬,咁係咪唔用芒貼都唔驚會刮花?

唔係
無跌過8+晨早花撚左

玻璃點硬都唔夠沙咁硬…

玻璃點硬都唔夠沙咁硬…

唔想用淘寶,知唔知市面有邊款玻璃貼個觸感做到裸跑咁順滑?
11.2.5 Face ID 好似快咗,用耐啲睇下係咪先

等包膠
而家升左11.2.1
有冇人知港版8 plus係 gsm 定 global版?上網down iOS 見到ipsw有呢兩個版本唔知邊個至啱

global

等包膠
而家升左11.2.1

ota/dfu?
暫時有咩感覺?
有冇人知港版8 plus係 gsm 定 global版?上網down iOS 見到ipsw有呢兩個版本唔知邊個至啱

global

巴打有冇試過aegis嘅玻璃貼,聽講好勁又薄

冇分別

global

等咗咁耐終於有人覆

等包膠
而家升左11.2.1

ota/dfu?
暫時有咩感覺?

求電量包膠

玻璃點硬都唔夠沙咁硬…

唔想用淘寶,知唔知市面有邊款玻璃貼個觸感做到裸跑咁順滑?

Imos 好多人吹奏
裝返Adblock 未

用iCloud完美裝返哂堆app

毫無難度
今朝七點經OTA升咗上iOS 11.2.1,8 Plus,你哋點睇?算慳電?

等包膠
而家升左11.2.1

chok爺我等你包膠呀,你上先後面我幫你頂住

等包膠
而家升左11.2.1

好似話11.2.1個BATTERY 位都係會睇唔哂APPLE WATCH 同AIRPODS?
升完11.2.1 個youtube 冇得multi touch zoom

等包膠
而家升左11.2.1

好似話11.2.1個BATTERY 位都係會睇唔哂APPLE WATCH 同AIRPODS?

iOS 10已經係
求11.2.5描述檔
連11.2.1都無
有無人用Apple TV Ger 3
連落iPhone 6s / X 到 好lag 好唔順
但我屋企網速都過120mbs

換左apple tv 4k答唔到你
我係頂唔順tv 3成日冇反應先換4k

但你用airplay 有無斷先
彈通知出嚟,冇得即下拉close個bug唔知幾時先肯fix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞