[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike

我出錯誤咋喎

jb左改字姐

原來係咁
求救
我有部封左塵既6+拎返出黎比屋企人用
但發現左有個問題就係用唔到WiFi
佢唔係灰WiFi而係開到WiFi但Search唔到
插返自己張Sim收到LTE同更新到IOS 11.2
去到Setting到有Wifi同藍牙個位置
請問係發生左咩問題同如果整返大約要幾錢
有無人更新完11.2.1之後facetime 有bug,打橫部機接facetime的話打唔返直,兼且按唔到收線啊cap圖個啲制

係咪好似hand機咁 想轉app都難
有無人更新完11.2.1之後facetime 有bug,打橫部機接facetime的話打唔返直,兼且按唔到收線啊cap圖個啲制

係咪好似hand機咁 想轉app都難

試過Facetime會搵長咗個鏡頭畫面
同埋真係好撚低清
玩呢啲嘢 skype真係贏晒
求救

http://first-station.com.hk/4-3/apple-iphone/
參考價
個podcast識得自動dl新一集(冇on背景重新整理)
之前唔得,唔知係咪11.2.1 fix咗
另一個post 話air power 一月出貨

唔知係咪堅
岩岩up左11.2.5 beta
睇下會唔會慳電d先

應該會我

我7 plus 都變左核電
有冇邊隻無綫叉電抵玩個設計又ok?
睇下會唔會慳電d先

應該會我

長開不如唔好用

以前6s會長開,依家轉左8+就唔洗開了,尿袋都唔洗帶
睇下會唔會慳電d先

應該會我

長開不如唔好用

以前6s會長開,依家轉左8+就唔洗開了,尿袋都唔洗帶

same

我部Apple TV仲用緊infuse 4 pro
唔知換左TV 4K之後用infuse 4 pro解唔解到HEVC
召喚心撚痛巴
召喚心撚痛巴

快買 等你包膠

唔知換左TV 4K之後用infuse 4 pro解唔解到HEVC

直接買infuse pro唔係$98咋咩

直接買infuse pro唔係$98咋咩

依家118
間廠好狗
PRO 4我唔記得係78抑或98買
後尾出PRO 5又要課多次金
所以我部TV4仲用緊PRO 4
今日出左個318買斷 以後PRO 6、7都可以free upgrade
死nPlayer又唔出Apple TV version
召喚心撚痛巴

快買 等你包膠

唔見左佢
召喚心撚痛巴

快買 等你包膠

唔見左佢

tg佢la diu
求救

http://first-station.com.hk/4-3/apple-iphone/
參考價

呢個幾好喎,可以擺埋係第一頁,唔駛啲人隔幾頁就問
求救

參考價

呢個幾好喎,可以擺埋係第一頁,唔駛啲人隔幾頁就問

Lihkg d 廣告 adblock好似冇效咁
有冇得set d 咩

我睇pt返來的4k 電影完全無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞