[月經] iOS集中討論區 (39) Jony Ive 回歸

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
可能有11.2.1

Fix bugs please

Fix返無倒水Bug
HSBC又表演放甩對手十條街
信用卡apps直入wallet

渣兜好似都有得係佢個app將信用卡直入applepay

渣打上個update開始已經有
HSBC又表演放甩對手十條街
信用卡apps直入wallet

渣兜好似都有得係佢個app將信用卡直入applepay

渣打上個update開始已經有

最先有其實係二奶仔恆生
之後hsbc > scb
應該係冇電嗰陣降頻
差滿100會唔會好啲

差滿電上到1200mhz

應該係冇電嗰陣降頻
差滿100會唔會好啲

差滿電上到1200mhz

忍多一兩日再係咁就狗衝出8 plus了

咁嘅分數算唔算正常?

春己鎖
樓上幾個用加強版電真係唔驚爆炸?
樓上幾個用加強版電真係唔驚爆炸?

我就唔係好驚,我啲收藏品全部比我換晒電,咁用過幾隻牌子飛毛腿,品勝,諾希都ok,我都仲未死
同埋我好撚衰強迫症咁,一見差唔多得返90%健康就換電

Dllm製造幾多垃圾
正仆街

Dllm製造幾多垃圾
正仆街

你都幾撚攪笑,我掉左就叫垃圾,無掉叫咩垃圾呀,咪撚傻啦
8+用11.2真係愈用愈慢 碌Whatsapp 都窒下窒下咁痴撚線 衰撚過用四年前部5C行iOS8

係囉我都係咁

上左頭一星期都ok

點解月用月慢
明明ios 10 無e d 問題
iOS 11.2 有無人個keyboard 用用吓會lag? 要reboot先好返
今日去左天才吧換機,iPhone 7 plus,,換左新機後發現係iOS 10.3.3 , 感動流淚

Pk 我換左仲係11😭😭😭😭😭
今日去左天才吧換機,iPhone 7 plus,,換左新機後發現係iOS 10.3.3 , 感動流淚

Pk 我換左仲係11😭😭😭😭😭

仲要ac 加錢換
仲有等ios12 先可以解決11 根本性的問題

其實個人 覺得ios12 可能仲差過ios11
Btw 幾時先有11.3 btea 玩
iOS 11.2 有無人個keyboard 用用吓會lag? 要reboot先好返

Btw 幾時先有11.3 btea 玩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞