【日系JJ】香港究竟邊間係識剪日系髮型?

1001 回覆
34 Like 7 Dislike
gel頭篇

巴打高質呀!
Btw 有冇巴打介紹邊隻髮夾好用同邊到買?小弟想買個兩用夾,可以同時夾曲同直,上網睇過沙宣VSCD119PIH好似唔錯,求指路

沙宣ok的,好多女仔都用
不過你果個太粗,男仔可以幼小小,跟番你頭髮長度就ok
唔好係d格仔鋪買d 3-40 cheap野
夾到d頭髮超痛

Thx 巴打
好多架仔頭都係直頭髮 我男友攣毛, 想問下攣毛既巴打們咩髮型

係唔係呢一類

呢類ok wor!!! More please
好多架仔頭都係直頭髮 我男友攣毛, 想問下攣毛既巴打們咩髮型

係唔係呢一類

曲髮唔係問題
最緊要點set
剪頭髮前上網搵張岩心水既相比髮型師睇
佢地會教埋你點set
留名
吹頭篇

影得唔好請見諒
等我再整理下
明天再post夾同gel頭篇

我都有呢本書 睇到就嚟識背
https://youtu.be/1AfgIZY1mOI

睇嚟本書係幾有用咁

曲髮唔係問題
最緊要點set
剪頭髮前上網搵張岩心水既相比髮型師睇
佢地會教埋你點set

唔該晒 我google搵都唔知邊d係本身攣邊d係夾完先攣
因為我男朋友好撚麻煩, 又唔要d陰吉住, 又話邊得閒gel頭 所以宜家長期all back+戴帽 巴打你呢幾張相果d應該都要gel先做到?
https://youtu.be/1AfgIZY1mOI

睇嚟本書係幾有用咁

係 仲有幾個髮型教學
見有幾個巴打都有興趣玩果個分界
因為我男朋友好撚麻煩, 又唔要d陰吉住, 又話邊得閒gel頭 所以宜家長期all back+戴帽 巴打你呢幾張相果d應該都要gel先做到?[/quote]
日系髮型全部都要gel的
如果怕麻煩可以電髮電個形出黎先再gel
咁會好打理d
因為我都有電
係咪要買哂粟米夾同直髮夾
有無咩牌子推介 邊到有得買
有冇女仔既日系髮型睇下 唔要有陰

有d難度 日系髮型好多都有陰 好似係

有d難度 日系髮型好多都有陰 好似係

都唔錯 不過我係黑髮
QB
因為我男朋友好撚麻煩, 又唔要d陰吉住, 又話邊得閒gel頭 所以宜家長期all back+戴帽 巴打你呢幾張相果d應該都要gel先做到?

咁會好打理d
因為我都有電

有冇d電完唔洗gel架?

咁會好打理d
因為我都有電

有冇d電完唔洗gel架?

有 。
其實吹完 夾完
個髮型已經出出地㗎啦

Gel 係令個髮型塑造定型得更好
QB

你翻出去喇

呢個post已經唔係傾到呢個層次啦
不如大家展示下用開邊隻gel 同 定型噴劑

唔知有冇咩好推薦
有冇d日系長髮分享下
日系真係好正
有冇d日系長髮分享下

睇下有冇你心水
呢個post 啲圖都冇乜人戴眼鏡 ,有冇咩日系頭襯眼鏡
呢個post 啲圖都冇乜人戴眼鏡 ,有冇咩日系頭襯眼鏡

lm,想參考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞