【日系JJ】香港究竟邊間係識剪日系髮型?

1001 回覆
34 Like 7 Dislike

感覺左右幾條毛好怪
可能我少整左右兩邊

巴打夾得太大弧度
對翼真係好難整

長髮撚表示整到想死

頭髮硬
一係夾完唔彎一係就勁得濟

次次夾完都唔撚彎,我而家都係整直佢算

我睇三科佢夾係有pattern
首先係夾外彎、然後上去一層就內彎 左右如是
望落去自然感會強好多 我諗頭髮硬個溫度可以提升啲都冇問題

morusan都係教一下外一下內 巴打可以試下

我耳仔上面果d係一外一內
但的水果d我琴日見佢都係全部外
巴絲們有無直髮夾推介
窮撚最好幾百搞掂

用緊個VS
日本有冇邊隻spray好用
唔好意思,想問下voi voi 電話預約用中文定日文?
打左3次都唔通,所以上黎問下一陣再打
唔好意思,想問下voi voi 電話預約用中文定日文?
打左3次都唔通,所以上黎問下一陣再打

中文日文都得

唔該你
岩岩約左
如果唔知道,聽佢第一句日文,我跟住都會回返佢日文

vo5? 之前d youtuber好鍾意用

有冇圖
日系係咪一定要夾?我用泥炒起再定型噴霧,但多數頂唔到全日 。。
有冇啲淨係用風筒吹出嚟嘅髮型?
日日gel頭好麻煩又好mk

咁你淨係睇三科個咋嘅前個段咪ok囉
人在日本 有冇髮泥介紹

prejume 7
arimino peace freeze keep
如果可以買埋ocean trico d人話好正
不過好似要入髮型屋買

屌…眼殘 原來問緊泥
不過打咗出嚟唔好晒啦

講到泥 真係好耐冇買

本身想答ocean trico
不過見到泥就冇答

sor 新手
原本都想gel 頭既野 講錯做泥
thx for reply
日系係咪一定要夾?我用泥炒起再定型噴霧,但多數頂唔到全日 。。

想靚一定要夾 唔夾全部直不甩
btw應該頂到嘅 可能巴打頭髮厚或者吹嗰陣做得唔夠好?
利申 唔夾

有冇圖

有冇啲淨係用風筒吹出嚟嘅髮型?
日日gel頭好麻煩又好mk

咁你淨係睇三科個咋嘅前個段咪ok囉

classic cut都要日日gel架啦[sosad
齋吹唔夠力 一風吹就好易歪

唔齊色

唔齊色

應該係clay同edge最好gel?

唔齊色

應該都係睇髮型姐我估
我買edge同natural

唔齊色

應該都係睇髮型姐我估
我買edge同natural

留名睇review

唔齊色

你唔剪嗰時買埋
未追晒post 搭單問下
女仔可以去邊到剪d日系頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞