【日系JJ】香港究竟邊間係識剪日系髮型?

1001 回覆
34 Like 7 Dislike
QB House la

繼續求屌
QB House la

第幾頁喇,仲回呢啲回覆好好笑?

繼續求屌

好咗好多
LM
我用vo5係日本頂唔到半日收晒皮,可能會用髮夾。。。?

真係唔知 見之前d日本仔拍片都用呢隻 以為堅野先推介比各位巴打

真係唔知 見之前d日本仔拍片都用呢隻 以為堅野先推介比各位巴打

我都想知邊隻spray頂得耐同自然

Vo5我估都未算係最好嘅spray

vo5我keep到喎
巴打點睇spiky
之前係銀城買野比左支試用裝我
用過好似都唔錯
想問ocean隻泥係咪似雪糕咁既質感,睇片似水份比較多咁

http://imgur.com/A99qrRz
唔記得補圖

gel得多咗覺得泥/蠟最好都係冇咁硬好

我都唔中意用咁硬,而家用緊隻I-techair ,叫做冇咁硬,但好似唔多夠力咁,之前用powerpoint太硬

itechair好似係銀城買嗰d偽日本泥?
雖然都係化學野 但都係用返牌子野好d呀

仆街中伏 ,下次轉左佢先
電夾邊到有得賣 想買個堪用嘅

銀城/信和 嗰兩間

銀城/信和 嗰兩間

thx 得閒去行下

vo5我keep到喎
巴打點睇spiky
之前係銀城買野比左支試用裝我
用過好似都唔錯

spiky硬到仆街又keep到 可以試下

繼續求屌

好咗好多

得outline有層次, 頭頂對落乜都無咁

繼續求屌

好咗好多

得outline有層次, 頭頂對落乜都無咁

我都覺得中間好難整
冇追post,有邊間平靚正,木村頭

我想剪d訓醒出街乜都唔冼搞既頭

帶假髮

帶假髮

訓醒唔搞都靚好難架喎
已book聽日,有咩要注意

帶定圖?應該冇乜
留名見證

等睇報告

等睇報告2

邊個髮型好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞