【日系JJ】香港究竟邊間係識剪日系髮型?

1001 回覆
34 Like 7 Dislike
想留/剪呢款
點同師傅講 認真

同埋我D頭髮幾攣 洗唔洗拉直先

留長咗先
直接畀圖髮型師同佢講剪到咁嘅底
可以用直髮夾夾直

有冇邊間髮廊好推介

呢隻唔知洗唔洗漂

原作者話唔洗

原來第二度有講

呢隻唔知洗唔洗漂

原作者話唔洗

原來第二度有講

呢隻啡咪就係三科嗰隻啡

呢隻唔知洗唔洗漂

原作者話唔洗

原來第二度有講

呢隻啡咪就係三科嗰隻啡

三科果隻好似黃d喎

呢隻唔知洗唔洗漂

原作者話唔洗

原來第二度有講

呢隻啡咪就係三科嗰隻啡

呢隻係pink ash wo, 分類都寫red•pink

呢隻唔知洗唔洗漂

原作者話唔洗

原來第二度有講

呢隻啡咪就係三科嗰隻啡

係喎,自 一下先
望真啲係黑髮染上粉紅嘅混色
book 左naoko(?)飛髮 voi voi 學生優惠幾抵喔
我想問下點解ocean出爉冇泥嘅,係咪因為爉啱架仔頭?
睇完三科條片諗住上amazon買pomade,順便買埋ocean trico,但係唔識揀
https://www.youtube.com/watch?v=3fMASeMKnoU&ab_channel=%E4%B8%89%E7%A7%91%E5%85%89%E5%B9%B3&ab_channel=%E4%B8%89%E7%A7%91%E5%85%89%E5%B9%B3
同埋spary有冇人推介,樓上巴打支vo5掂唔掂?

ocean trico amazon貴好多喎
spray我覺得vo5同spiky都唔錯

VO5好用咩? 買過枝 用左兩三次就掉左
book 左naoko(?)飛髮 voi voi 學生優惠幾抵喔

留名睇圖
我想問下點解ocean出爉冇泥嘅,係咪因為爉啱架仔頭?
睇完三科條片諗住上amazon買pomade,順便買埋ocean trico,但係唔識揀
https://www.youtube.com/watch?v=3fMASeMKnoU&ab_channel=%E4%B8%89%E7%A7%91%E5%85%89%E5%B9%B3&ab_channel=%E4%B8%89%E7%A7%91%E5%85%89%E5%B9%B3
同埋spary有冇人推介,樓上巴打支vo5掂唔掂?

ocean trico amazon貴好多喎
spray我覺得vo5同spiky都唔錯

VO5好用咩? 買過枝 用左兩三次就掉左

唔知喎 見以前d日本仔拍片都好多用過呢支
呢款幾好,唔做作

學生350? 大專生係咪都得 幾抵 想試下 但未諗好點剪

去到25歲

有學生證就得
想留/剪呢款
點同師傅講 認真

同埋我D頭髮幾攣 洗唔洗拉直先

斎藤
學生優惠 可唔可以簡髮型師

邊間先

邊間先

自膠左 Voi Voi

呢隻唔知洗唔洗漂

原作者話唔洗

原來第二度有講

呢隻啡咪就係三科嗰隻啡

係喎,自 一下先
望真啲係黑髮染上粉紅嘅混色

去左銀城果間買野諗住自己染
染完出黎變左類似三科呢隻色
https://youtu.be/1MbtFmY_6wM

邊間先

自膠左 Voi Voi

價目表未見到有學生價
可能要打電話問
琴日終於留長電左髮
發覺真係吹完頭就等於平時夾好哂咁
配合埋夾髮真係玩到再複雜既層次
就咁gel下就出哂個型係到
琴日終於留長電左髮

電髮幾錢?巴打
Qb house
琴日終於留長電左髮

電髮幾錢?巴打

正喎 我都儲下錢去電鳩咗個頭先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞