[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
Batman #36
一路睇一路笑

好似唔錯,有啲興趣
Batman White Knight
已經係淨睇畫
Mezco隻JL電影batman配parademon技槍
https://batman-news.com/2017/12/06/justice-league-cinematographer-confirms-superman-black-suit-scenes-were-shot-and-cut/
都係果句,WB屌你老母

網上流傳有個2011年版本劇本,睇過好似ok喎
Mezco隻JL電影batman配parademon技槍

但可動好似好低
Batman White Knight
已經係淨睇畫

之前唔明白既地方可以唔理了
其實cw幾唔錯
https://batman-news.com/2017/12/06/justice-league-cinematographer-confirms-superman-black-suit-scenes-were-shot-and-cut/
都係果句,WB屌你老母

網上流傳有個2011年版本劇本,睇過好似ok喎

08年打算拍 仲要搵齊演員 不過當時都無電影宇宙概念 所以都係一次過出黎Big7大堆頭
JL老美票房過左兩億,全球估都應有7億5,雖然套戲咁屎,埋單wb JL應唔駛蝕$

今年wb蝕大$應係套阿蝨王&淫造天劫
JL老美票房過左兩億,全球估都應有7億5,雖然套戲咁屎,埋單wb JL應唔駛蝕$

7.5係要蝕,要靠周邊補貼。
WB仲有套BR2049都係大蝕

7.5係要蝕,要靠周邊補貼。
WB仲有套BR2049都係大蝕

BR2049好難界定係商業定culture片,當年套2020都係唔收得,wb拍得續集來講我諗都唔係諗爆果年票房,係想好似2020咁食佢幾廿年長期賣碟&dl

3億成本,2億宣傳

重要JL wo唔係普通一個cyborg movie

3億成本,2億宣傳

只係出batman and superman都有多幾億啦
仲有一隻當紅當子雞ww,所以仆直

3億成本,2億宣傳

只係出batman and superman都有多幾億啦
仲有一隻當紅炸子雞ww,所以仆直

3億成本,2億宣傳

2億宣傳?老實講我諗宣傳費1億都無,今次套戲宣傳個規暮明顯連bvs都不如,你睇下宣傳時根本無週邊配合就知
仆咗咪當教訓囉,之後希望高層唔干預就得!

WB明顯唔係識吸取教訓

3億成本,2億宣傳

2億宣傳?老實講我諗宣傳費1億都無,今次套戲宣傳個規暮明顯連bvs都不如,你睇下宣傳時根本無週邊配合就知

有咩所謂,下下講錢咩

WB明顯唔係識吸取教訓

講真JL拍得差收唔起D大佬級高層唔會有問題,上市公司交業績只係計大數,今年wb業績超晒額完成,所以大粒無影響,邊套片蝕既咪要果組人咩鑊開D細刀

6.5 最多,大市場已經上曬,依家全球先剛過五億,點變多 2.5 億出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞