[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
之前連Booster Gold 都有計劃拍,真係唔知講乜好
但flash greenlantern cyborg就遲遲未拍
要講Darkseid好似係
個導演handle唔到大製作
索性唔好拍班一線,all in班2,3線當獵奇

Lobo Constantine 果班
真係靜得可憐
佢講到好似真係有Snyder cut咁
我覺得你可憐啲
本身Snyder quit前已經剪左初版 未做後制 Snyder cut係一定有 但要WB比錢搞後制
冇可否認DCEU差唔多跌到谷底,有人踩都無可避免,不過硬係有人要走入嚟講兩句無謂野,以為自己好醒就真係白痴冇藥醫
真係好想睇 mos bvs翻睇過幾次 JL睇都唔敢再睇
Tvb式橋段
睇完gamenight 完全唔明wb點解揾佢兩個拍flashpoint 。
拍Flash solo 都仲明。
babygroot

DCEU fan and civic activist Roberto Mata, who started the petition demanding that Warner Bros release the Zack Snyder Cut of Justice League that has garnered more than 175,000 signatures (some of them even real) has launched a new campaign. Mata’s new endeavor aims to raise money to create a documentary about demanding the Snyder Cut. In other words, he wants to make Justice League: The Snyder Cut: The Movie.
不如搞好之後啲戲好過啦

粉絲剪輯版的正義聯盟將會在3月25日免費推出。

參與製作的粉絲重置了電影的配樂,色調,刪掉了多餘的笑話,以及添加了一些目前釋出的刪除片段(或許包括一部分來自於早期預告片但是正片沒有出現的片段。)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=567336023621799&id=551446785210723

大家點睇
不過打鬥方面無可能改善
最終戰係柒左
可以一看喎,不過都係放眼未來啦!
對年尾既Aquaman好期待 好有信心 因為係溫子仁執導
其實只要DC高層唔亂咁插手,應該啲戲唔會咁差,希望佢地唔好再玩野啦,食哈利波特條水食唔到幾耐㗎
有無人覺得呢d 圖好無聊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞