[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
依家又興講話唔係zack版太不堪,華納都唔洗出手大執,但底唔好,執完都係四不像
溫子仁都救唔到aquaman

this is not cgi
Shazam仲拍緊
JL係DCEU票房最低
所以dc電影D高層差唔多俾人炒撚曬咁滯

換曬温子仁d fd
Arrowverse
佢哋電視劇唔錯
係咪今晩有Aquman trailer
好似25/3
想睇
TeenTitanGo 台灣居然上,入面有超人出場,配音係尼古拉斯基本治,唔知係咪攞景
由配音到預告都抽緊DC
睇番原來打多咗嗰本字,用手機出post 睇錯咗,WB重識抽番自己水真搞鬼
動畫部睇唔過眼班管理層
【DCEU / 《水行俠》溫導親自出面闢謠】
儘管先前有很多謠言指出電影《水行俠》將會在3月25日釋出首支預告,但事實證明那確實只是個不實謠言。
而《水行俠》的導演溫子仁也特別在這一天於個人推特上發表聲明:

嘿,朋友們!我平常總是盡我所能去避免一些網路噪音(尤其是捏造的不實干擾),但是這周釋出先導預告從來都不在計畫中—儘管有些人聲稱如此。這並不是某些人或什麼惡意的將預告近度延後,而是因為—我的關係。

我只是單純認為還不是時候。這部電影的特效多如魚鱗、製作過程也如海蝸牛的爬行一般緩慢!是的!即使只是預告片裡的鏡頭都彷彿永遠做不完一樣,而我拒絕發布任何會被視為不及格的作品。

我知道現在浮上海面的資訊很少,不過我向你們保證,淺藏在海浪下的我們正毫不停息的在工作!
(是得沒錯,一有機會我就要用海洋相關的比喻!)

----------------------------------------------------------------------------
以上就是溫導的聲明,而之前一個內部消息表示近期仍不會有預告/PR動作,因為溫導個人仍然掌握著本電影的最大權利,而他是一個聰明的人,會做好萬全準備才出手。
這也就是為什麼較《水行俠》晚上映的《沙贊》都已經開始網路宣傳,但《水行俠》至今連官網/FB專頁都沒有。
不過,大家還是要相信溫導!一起靜心期待預告片吧!😭

#DCEU
#Aquaman

今晚無預告睇
慢工出細貨
正片CG唔知幾時先做好
Aquaman Sucks

TTG電影仲有興趣
遲d DC出咗自家streaming service之後連同teen titans一齊出,而家studio已經整好咗十幾集
水行俠真係收得好密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞