[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
屌 好鐘意ben batman
仲期待睇佢同jared leto will smith對手戲

https://www.youtube.com/watch?v=9aQtZ_vqimA

都叫有嘅

成套戲最好睇呢幕

Ben同jared leto都未有對手戲就quit
我接受唔到佢走
Wb留住佢啦好無

確定咗走?
迪士尼真係收購左fox 咁套gotham 會點?

摺埋
屌 好鐘意ben batman
仲期待睇佢同jared leto will smith對手戲

https://www.youtube.com/watch?v=9aQtZ_vqimA

都叫有嘅

成套戲最好睇呢幕

DCEU班選角演出外形都好好 但就係比WB高層搞爛

摺埋

比CW接返囉 Gotham都叫低成本拍到既劇

摺埋

入streaming

摺埋

入streaming

Gotham d CG景 其實比你地想像中多

咁點算

摺埋

入streaming

Gotham d CG景 其實比你地想像中多

咁點算

入dc個streaming
咁lucifer呢
唔想變19煩膠劇
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

冇左cyborg
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

冇左cyborg

Aquaman之後推左Flashpoint先
兩邊都有solo順水推舟主講Atlantis vs Amazons?
然後reboot
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

冇左cyborg

好撚慘
不過呢D野話唔定,個plan亂可能又改
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

更新
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

更新

SHAZAM應該早過FLASHPOINT
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

更新

Flashpoint連搵邊個拍都未定好
Shazam已經cast緊人
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

更新

mos2比人食左
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

更新

人就應該定好曬
但Shazam已經係差唔多開拍
除非大改flashpoint出場人物,如果唔係要演員兩邊走
黑暗JL????
剛睇完動畫唔够喉

更新

人就應該定好曬
但Shazam已經係差唔多開拍
除非大改flashpoint出場人物,如果唔係要演員兩邊走

https://www.instagram.com/p/BcalgzPgBDv/?hl=en&taken-by=ponysmasher
拍乜撚batgirl
Batman 拍2套都好過拍Batgirl
Batman 拍2套都好過拍Batgirl

仲有導演話夜翼2月會再有消息
拍乜撚batgirl

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞