[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
Justice League 4K bluray dvd 3 月13 出

公佈左無加長版了

得 bonus scene “ the return of superman” 同其他幕後製作畫面

http://collider.com/justice-league-bluray-details/
無加長版唔撚想買
已訂 bestbuy 4K 鐵盒版
無加長版邊撚個買呀
Me

DCEU 全部買曬 4K 版,但全部減價嗰時先買

今次見到鐵盒版忍唔住訂左

Nolan 三部曲上個月先出 4K 版,個封面正到核爆,搞到就算唔太鍾意呢個 batman 都第一日就入左手

真死忠
Teen titans
TTG
我覺得ok
有睇之前
https://www.youtube.com/watch?v=p4HrpCPquk4https://www.youtube.com/watch?v=p4HrpCPquk4
5,998 LIKE

8,694 DISLIKE

WHY ?

Teen Titans Go
Teen titans
TTG
我覺得ok
有睇之前

多人屌嘅原因係佢cancel左Young Justice同Green Lantern TAS之後出TTG
無加長最好,出加長等於再摑入場fans一巴,無論好睇咗難睇咗都得個拗字
你估佢唔想,不過Zack 果D完全未做後期,Joss 補拍果d 又計好曬先拍,根本已經無野係手
DC streaming
2019有多一套Live actionTV Metropolis
wfc
得LOIS LANE同LEX LUTHUR講得啲咩呢
Super綠帽?
DLC不足以形容WB下既DC
WB已經進化到Season pass
3個月1個update
佢根本無加長套戲,額外片段又DLC?
2013年《鋼鐵之軀》時期,帝國雜誌的專訪

查導在影片最後幾分鐘的一段話:我個人是不認為我們和漫威之間存在著競爭(雖然WB不一定這樣想:他們都有超級英雄組團的電影了,那我們的這種電影呢?).....因為我和諾蘭對於這個話題也討論過很多次.....得出結論就是,WB還是應該讓DC保持已有的基調....這也是最適合DC電影的風格。

(查導的提醒:華納小心阿,前面有坑)

抵撚死華納
岩岩出左新片 講超人返左去飛船到 應該係拎衫
有黑超人服同件甲 仲要係mos超人既配樂
呢個先係新版超人應有既配樂
唔係老屎忽趕時間出既復古配樂
當然係DLC
我入場就係為呢個superman
你記唔記得WB出曬口術放風話黑suit無出現過?

一日唔出zack cut一日唔買JL blu ray
唔買x2
Young Justice season3係咪冇咗la?
吓?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞