[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
AU,EU點解

Animated Universe
EU 唔駛理

EU快手執左佢 無眼睇
DCAU最近期既作品係Batman & harley
除左Harley配音外整體都叫做keep到水準.
不過玩味就非常重.

Batman Beyond有冇機出2.0既動畫版
AU,EU點解

EU 唔駛理

關你撚事咩垃圾babygroot

高登過街老鼠,過到黎仲串柒柒以為自己好撚醒

收鳩柒閪皮,咪撚再出聲啦屌你老母
AU,EU點解

EU 唔駛理

關你撚事咩垃圾babygroot

高登過街老鼠,過到黎仲串柒柒以為自己好撚醒

收鳩柒閪皮,咪撚再出聲啦屌你老母

DCAU最近期既作品係Batman & harley
除左Harley配音外整體都叫做keep到水準.
不過玩味就非常重.

Batman Beyond有冇機出2.0既動畫版

其實series不如出ww gl 或者flash
bat太多, superman又出過
AU,EU點解

EU 唔駛理

EU快手執左佢 無眼睇

dceu越柒越顯得dcau重要
出返Batman animated Young Justice Teen Titans(唔係搞笑個套) 算吧啦

DCEU大家忘記佢啦
下年dc個台會唔會放晒dcau上去
留名
下年dc個台會唔會放晒dcau上去

唔放有咩睇
真心一問,就我所知DCEU真係拍緊既好似得返水行俠一套,講講埋埋一大堆MOS2 WW2 SS2 FLASHPOINT BATMAN BATGIRL NIGHTWING JOKER SHAZAM BLACK ADAM ETC.....都係未開拍,劇本都未寫好,有D連導演都未搵。

其實係咪會全部胎死腹中

比著我係WB就停哂FLASH之外PROJECT啦 FLASHPOINT完左佢吧啦柒既DCEU
想dceu有救?叫華納腦細炒自己魷魚先
炒撚曬班垃圾先再plan
見到avg條trailer之後 更加心痛
下一代無人會中意Dc

宜家好似都有唔少兒童向卡通做緊
下一代無人會中意Dc

Teen Titans Go. JLA
下一代無人會中意Dc

DC superhero girl
https://www.cbr.com/batman-catwoman-story-ending/
其實由天台果兩期開始我幾鍾意tom king既bat & cat
特別係兩個鬥咀golden age定year one先係初見好正
呢期annual到老兩個都重鬥緊 其實好sweet
結尾都好感人
下一代無人會中意Dc

由以為玩暗黑變左玩囡囡
下一代無人會中意Dc

由以前玩暗黑變左玩囡囡
Mystik u
哈理波特
下一代無人會中意Dc

由以前玩暗黑變左玩囡囡

我有買開心樂園餐WW tiara
唯一存在價值係逼marvel出女英英雄片
唯一存在價值係逼marvel出女英英雄片

可惜唔係高义泳裝Ms Marvel 而係好密實嘅驚奇隊長⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞