[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
DC 以後出嘅電影,都係抱住觀望態度先,冇期望,冇失望,只求故事通順先,當然爆到一兩套就最好啦。
google 下...外國動漫展好正 之前個post有巴打都有去
留言都有人負評?有啲人都幾得閒同無聊
睇動畫好過,戲真係好評先入. 有時好羨慕marvel fans可以好多戲滿足到雖然自己每套marvel都有睇 ,但真係冇種熟悉感入面, iron man 興起時已經成人,投入唔到.我諗好多人細個都有拎塊布扮超人
Marvel 我都有睇,品質算幾統一,不過真係感覺有少少流水作業。不過好多時睇到某啲Marvel fan boy 啲行為真係好核突,呢個討論區我都俾一兩隻咬住。
依家呢度反DC即是正義,無計㗎啦
鬥多?
你想講你多人咬?
Babtgroot 巴打你同某啲人嘅私人恩怨我亦有耳聞,我上面留言純屬自己呻下啫。
連登完全封鎖幫到你

我就咁block左會手賤㩒入去睇
咁又未去到要完全封鎖,反正負評呢啲無聊野我又冇所謂,不過見到有人我每留一次言都負評一次覺得好無謂
其實有樣野好好笑,現實生活中有個朋友响小圈子都有留過言同佢哋有得傾吓,佢同我講有冇需要佢同我講幾句好説話,我就話唔駛啦,費事佢都俾人哋標籤埋。
咁又未去到要完全封鎖,反正負評呢啲無聊野我又冇所謂,不過見到有人我每留一次言都負評一次覺得好無謂
其實有樣野好好笑,現實生活中有個朋友响小圈子都有留過言同佢哋有得傾吓,佢同我講有冇需要佢同我講幾句好説話,我就話唔駛啦,費事佢都俾人哋標籤埋。
手殘出多咗次post,自膠
DC未來完全唔洗擔心
如果拍柒幾套電影係會令到成個DC死亡,DC 應該一早死左

至少呢幾年Live action影視作品一定多到睇唔曬

HBO Watchmen 應該連介紹都唔洗介紹,HBO/Watchmen有求其一邊都應該值得追
FX Y:The Last man 個台又係品質保證
AMC Preacher 呢套係好睇,不過玩野位唔係個個接受到
Syfy Krypton 劇情入左直路,都比想像中大
CW Arrowvense 細台好安全,質素係低D咁解
Fox 就算兩套都cut,都好大機會會俾其他台pickup翻。

到DCU

Titans
流出左D相好似幾劣質下 但個幕後粒粒星,作為頭炮 DC應該都幾有信心下

溫子仁 Swamp Thing 已經係必睇

電影果邊 SDCC應該有好消息
喂~睇下戲姐唔洗同人地咁認真
有時間追劇好過
你講果堆劇我有一半都唔知係乜嘢嚟
咁我都係呻吓啫,根本就係佢哋有部份人睇戲睇到痴咗線,我上面句野post完唔夠幾分鐘,我朋友就what app 我話有人問邊個係我朋友,唔再講啦,費事個朋友俾佢地block
唔駛擔心,因為冇抱過希望
出左咪睇下,垃圾咪棄劇
總之唔會對DC有任何期望
睇dc動畫漫畫 得閒開arkham黎打仲開心
聽講好似會岀superman game 仲期待過dceu
Dceu係wb手上真係無乜期望
期待superman game會搞成點,同arkham同製作室
同埋幾時有得睇suckman預告
年年都傳Superman game
等sdcc啦
success of SyFy’s Krypton? 套野收得咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞