[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
全女我反而唔怕劇情 怕動作個啲打得唔夠爽
反派之前做Rocky 入面阿波羅之子,套戲幾好睇
Wb放過dc啦好嘛
D planning同屎一樣
其實bop係講乜 巴打可唔可以講2句
不過HQ係ss個定位係想點 啲實力連普通軍人都不如 可以話無打戲可言
HQ 我記得係因為poison ivy送咗少少能力俾佢,體能比常人高,仲有唔會中毒,有錯請各位指正
如果唔係黑豹呢套咁平庸既作品點會收成13億美金
全黑人我又覺得同全女人有啲唔同喎
用全女人有啲on9 不過如果劇本屎嘅咪又係死
不過HQ係ss個定位係想點 啲實力連普通軍人都不如 可以話無打戲可言

bop大部份成員係女人同埋個code name係同鳥類有關
不過都有例外,例如Hawk係男人,Katana同Poison Ivy都加入過
最核心成員應該係Oracle同Huntress

oracle係batman嗰個?
如果唔係黑豹呢套咁平庸既作品點會收成13億美金
全黑人我又覺得同全女人有啲唔同喎
用全女人有啲on9 不過如果劇本屎嘅咪又係死

bop大部份成員係女人同埋個code name係同鳥類有關
不過都有例外,例如Hawk係男人,Katana同Poison Ivy都加入過
最核心成員應該係Oracle同Huntress

oracle係batman嗰個?

係呀
Batgirl有段時間因為比joker整癱左下身所以轉做幕後,就用左Oracle呢個名去幫其他super hero手
係丫,仲有 black cannery
唔記得呢個添
Btw ARROW都有兩個Black Canary
唔知遲啲會唔會出電影版arrow
其實只係見HQ紅 拍套佢主導既電影

Rip
邊個紅就拍邊個㗎啦
如果唔係點會ww2早過mos2?
WB而家係睇HQ帶唔帶得紅其他人姐
我想問班高層有無換過?
睇D planing好似好亂無咩改善咁
RIP

佢後生時好靚 ,戲入面都係
有冇人喜歡 christopher 70-80年代 superman 細個成日J佢...成日同老母話我老公
記得以前睇過Christopher Casting啲片,嗰陣佢緊張到出晒汗,個格甩底濕晒
Jl之後換左
好似換左溫子仁d fd入黎
而家dc真係半隊溫子仁
Wb放過dc啦好嘛
D planning同屎一樣
我想問班高層有無換過?
睇D planing好似好亂無咩改善咁
Jl之後換左
好似換左溫子仁d fd入黎
而家dc真係半隊溫子仁

希望佢套Aquamn可以成功
其實温子仁有咩咁勁?
出名既作品有Insidious同Annabelle
Conjuring 系列都好睇
成名作係Saw 拍完Conjuring1,2 成為荷里活鬼王

雖然佢導既作品好出色 無咩失手 但佢監製既都幾出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞