[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
Ben呢個老人batman做得好好 係joss硬加爛gag比佢

Ben叔真係好似batman
唉 其實一早應該要計劃好d
當年avg比人搶左頭啖湯,都仲要亂鳩咁黎
呢到唔少人都細細個睇到大,見到咁真心心酸

不過漫畫都仲係dc狗勁d
Ben呢個老人batman做得好好 係joss硬加爛gag比佢

Ben叔真係好似batman

漫畫點為止勁d?

漫畫點為止勁d?

對家包埋starwar都打到50 50?
大戰完amazon

想清走手上啲single issue

冇計劃去做喇
當年套JL mortal 重新cast過d人又係奇怪,咁未同Nolan batman 打對臺
令觀眾混亂

冇計劃去做喇
當年套JL mortal 重新cast過d人又係奇怪,咁未同Nolan batman 打對臺
令觀眾混亂

屌你有計劃WB咪又係改黎改去
https://batman-news.com/2017/12/08/justice-league-sound-editor-3-hour-cut/

由Director 到Staff 到fans 個個都間接直接怨WB

Zack交上去都170 大cut完應該有150以上野
然後Joss補拍
重複取代之下
有150-180真係正常估計。

WB繼續On99
batman creature of the night #1
都係FF故事 重以為點樣講現實
batman creature of the night #1
都係FF故事 重以為點樣講現實

之前本Superman Secret Identity都係咁
屌 好鐘意ben batman
仲期待睇佢同jared leto will smith對手戲
仲期待睇佢同jared leto will smith對手戲

https://www.youtube.com/watch?v=9aQtZ_vqimA

都叫有嘅

https://www.youtube.com/watch?v=9aQtZ_vqimA

都叫有嘅

成套戲最好睇呢幕

都叫有嘅

成套戲最好睇呢幕

Ben同jared leto都未有對手戲就quit
我接受唔到佢走
Wb留住佢啦好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞