[DC綜合] DCEU收皮 過檔DCAU (3)

1001 回覆
16 Like 24 Dislike
https://youtu.be/DK-HiPZJyqQ
冇留意dc news,因為太亂
之前中國有個女人整咗個網for zack...
又聽過JL拍的中途係俾人抄唔關個女事。。。係咪真?
冇人知
在經過了一連串的商談過後,《遊戲夜殺必死》導演雙人組約翰.法蘭西斯.達利 (John Francis Daley) 與喬納森.高斯汀 (Jonathan Goldstein) 終於確定將執導「閃電俠」埃茲拉.米勒 (Ezra Miller) 主演的《閃點》!

今日早前,約翰.法蘭西斯.達利通過社群平台 Twitter 宣佈了此消息:「成真了!」
Wally唔做啦?

真定假?
不過就算係真 離開dc都係一件好事
起馬唔會比人局限佢d創意
bvs 終於出complete soundtrack
more

如果心口個symbol 可以有啲電既effect 就正
到時應該會加effect掛
下巴位
batman .superman又係一樣咁突出
導演派蒂·珍金斯(Patty Jenkins)確認克莉絲汀·薇格(Kristen Wiig)將加入《神奇女俠2》(Wonder Woman 2)劇組飾演「豹女」(Cheetah)
一提佢就諗起Ghostbusters
cheetah真人版唔知會點,如果跟足漫畫好似會好怪雞
希望啲豹紋唔好整得咁密啦
太密有密集恐懼
如果ww2既故事係第一集之後
咁ww咪一定唔會有新造型
肯換衫未
以前米高基頓做Batman,戲未上都俾人屌到反皮,到時戲上咗先下結論啦。
DCEU係演員選角方面好有保證
唔洗遠,Ben叔一樣
Ezra Miller都係
最經典係Gal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞